DOLAR 32,3728 -0.17%
EURO 34,8075 -0.14%
ALTIN 2.427,77-0,28
BITCOIN 20693531.58466%
Balıkesir
14°

KAPALI

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
BU NİSAN ÇOK HAREKETLİ GEÇECEK

BU NİSAN ÇOK HAREKETLİ GEÇECEK

ABONE OL
Nisan 12, 2023 19:49
BU NİSAN ÇOK HAREKETLİ GEÇECEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu Nisan ayında 2023 yılın ilk Güneş tutulması yaşanacak ve bu tutulma hem gelecek hem de geçmişle ilgili olarak akıllara takılan çoğu konuların gün yüzüne çıkmasına sebep olacak. Etkili olan bahar havasıyla beraber sosyal anlamda büyük sürprizler bekleniyor.

BOĞA

Merkür bu ay burcunuz Boğa’ya giriyor ve ayın sonlarına doğru ise hızlı bir gerileme hareketi yapıyor. Bu gezegensel hareketlenmede özellikle sosyal ilişkileriniz konusunda son derece dikkatli olmalısınız. Düşüncelerinizi açıklamaktan korkmayın fakat  ifade etme biçiminizde dikkatli olun. Aksi halde yanlış anlaşılmalardan doğan sorunların ortasında kalabilirsiniz. Radikal kararlar alabileceğiniz bir dönemdesiniz.

KOÇ

Geçtiğimiz ay yeni bir astrolojik yılın başlamasından ve bu ay burcunuzdaki yeni ay güneş tutulmasından sonra, kendinizi tekrardan doğmuş gibi hissediyor olmalısınız. İkili ilişkilerinizde Nisan ayında daha şanslı olduğunuzu hissedeceksiniz. Uzun süredir üzerinde düşündüğünüz bir konuya dair ilk somut karşılığı alacağınız bir dönemdesiniz. Potansiyelinizin ve yeteneklerinizin farkına vararak cesur adımlar atmalısınız. Kendinize her zamankinden daha çok güvenin.

İKİZLER

Nisan ayında Terazi dolunayı haritanızın beşinci evine doğru hareket ederek yaratıcılık bölgenizi aktif hale getiriyor. Kalabalıklar arasında bir yıldız gibi ışıldayacak bir dönemdesiniz. Aşk ve çekim gezegeni Venüs, 11 Nisan’da burcunuza girdiğinde hayatınızın aşkıyla karşılaşmak için en iyi zamanlamayı beklemelisiniz.

ASLAN

20 Nisan’da Ay tutulmasıyla beraber  zihinsel olarak yoğunlaştığınız ve düşüncelerinizin arasında kaybolacağınız bir döneme giriyorsunuz. Yalnız kalma isteği içinde olabilirsiniz ama sevdiklerinizin hepsinin bu duruma aynı tepkiyi vermesini bekleyemezsiniz. İç dünyanıza yönelme arzunuzla beraber kendinizi hayattan tamamen soyutlamamaya dikkat etmelisiniz.

YENGEÇ

Aktive edici, agresif eğimli gezegen Mars tüm ay boyunca burcunuzda olacak. Duygularınız ve mantığınızın zorlandığı bir ay içindesiniz. Karar vermek zor olucak. Kaygılarınızdan doğan güvensizlikler özellikle sosyal ilişkilerinizi doğrudan etkileyecek. Kendinizi ifade etme konusunda zorlandığınızı fark ettiğinizde nefes alın ve sakin kalmaya çalışın.

BAŞAK

Nisan ayının ilk yarısında riskin tadını çıkartın. Çünkü gözü kara bir şekilde verdiğiniz kararların meyvelerini toplamaya başlayacaksınız. 21 Nisan’da Merkür’ün geri hareketiyle beraber kontrolü tekrardan elinize almanın ve sakinleşmenin zamanı geldi.

TERAZİ

Burcunuzdaki dolunay sizi maceralara götürecek. Sonuçlarını düşünmeden hareket etmemeye çalışın. Çünkü duygularınız ve mantığınızın birbirinden bağımsız davrandığı bir dönem içindesiniz. Bu durumu daha az hasarla atlatmak için biraz daha temkinli olmayı deneyebilirsiniz.

AKREP

Nisan ayı duygularınızla girdiğiniz mücadelede bir mola gibi gelecek. Kendinizi anlamak için zamana ihtiyacınız olduğunu fark edeceksiniz. Hayatınızda kendinize engel olarak gördüğünüz geçmiş hesaplaşmalarınızı yapıp artık bu durumları düşünmeyi bırakabilirsiniz.

OĞLAK

Nisan ayı üzerinizdeki ağırlıklardan arındığınız ve kendinizi yenileyebileceğiniz bir dönem olacak. Günlük hayatın karmaşası içinde kendinizi kaybettiğinizi hissedebilirsiniz. Durup biraz dinlenin ve geleceğe dair isteklerinizi düşünün.

KOVA

Satürn’ün değerleri ifade eden ikinci evinize girişiyle beraber artık yeni bir kişisiniz! Bu gezegensel hareketlenme aslında sizi kendinizi anlamanız için sesleniyor. Sizin için hangi durumların ve kimlerin değerli olduğunu tekrardan gözden geçirmelisiniz.

BALIK

Nisan ayında hem Neptün hem de Satürn’ün burcunuza doğru yaptığı hareket hayal gücünüzün tekrardan inşa olmasına yardımcı olacak. Hayallerinizi gerçekleştirmek için artık gücün ellerinizde olduğunu hissediyorsunuz.

 

BU HAFTA ATILAN İMZALAR UZUN ÖMÜRLÜ OLACAK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.