DOLAR 32,4401 0.01%
EURO 34,8040 -0.14%
ALTIN 2.425,82-0,37
BITCOIN 20691021.32531%
Balıkesir
16°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Haftalık Burç Yorumları ( 23 Ekim-29 Ekim 2023 Haftası )

Haftalık Burç Yorumları ( 23 Ekim-29 Ekim 2023 Haftası )

ABONE OL
Aralık 17, 2023 17:08
Haftalık Burç Yorumları ( 23 Ekim-29 Ekim 2023 Haftası )
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haftaya Güneşin 29 derece Terazi burcunda ki seyri ve Ay Kova burcunda giriş yapıyoruz. Hafta geneli bizlere diplomasi ve uzlaşma gerektiren her konuda gerçekleşebilecek müzakere süreçlerini, geçilebilecek kritik dönemeçleri ve yaşanabilecek zorlayıcı durumları gösteriyor. Güneşin Plüton’la var olan karesi uzlaşma gerektiren konularda ve anlaşmalar yönünden zorlayıcı koşulların devam ettiğini, hümanizm, sosyal düzen ve insanlığı ilgilendiren durumlarla ilgili hassasiyetin artarak duyarlı ve sağduyulu  yaklaşımlar için harekete geçilmek istenebileceğini söylüyor.

Ancak Mars’ın Akrep burcundaki seyri ve Merkür’ün akrep burcuna geçişi ile birlikte uzun vadeli planlar, gizli karanlık etkiler, güçlü ittifakların devreye girerek toplumu ilgilendiren konularda var olan bilgilerin iletilmemesi, saklanması, mevcut durumdan farklı gösterilmesi ya da fikirleri değiştirmek adına oluşabilecek manipüle edici etkilerin varlığının devam edebileceğini hatta daha da derinleşerek gücünü artırabileceğini söylüyor. Mars Boğa karşıtlığı ise maalesef sorunları büyütebileceği gibi olayları geri dönülemez bir noktaya getirebilir. Bizler açısından harekete geçme isteği yaratan tüm bu yıpratıcı etkilere karşı Venüs ve Jüpiter uyumlu açısının desteğini alırken hayal kırıklıkları yaşamamızda söz konusu olabilir.

 

28 Ekim 2023 günü Parçalı  Ay Tutlması

28 Ekim günü saat:23:20’da gerçekleşecek olan Ay Tutulması Terazi burcunda gerçekleşen tutulmayla birlikte içimizde kalan son tortuları söküp atmaya yarayacak olan etkileriyle bizleri duygusal olarak yıpratsa da, yaşadığımız krizli durumları aşabilecek gücü ve kararlılığı bulabileceğimiz sonrasında ise yeni sayfalar açarak yolumuza devam edebileceğimiz etkide. Ay tutulmaları daha çok ruhsal ve psikolojik etkileri ile olayları bizlere getirir.

Değişmesini isteğimiz konular tekrar gündemimize gelirken içsel olarak sıkışmışlık hissi, derin yoğun duygusal durumlar ve tepkiler söz konusu olabilir. Maddi manevi değerlerimizle sınanacağımız etkilerinin yanı sıra güven problemleri, toprak ilgili sorunlar, tarım ve hayvancılık, parasal konular ve bedenimizle ilgili durumlar yaşamamıza sebep olabilir. Göstergelerini hafta başında hissetmeye başlayacağımız Ay tutulmasının etkisin 6 ay süre ile hissedeceğiz.

Ay tutulması Türkiye Haritasında Güneş derecemiz üzerinde gerçekleştiği için Ülkemizin geleceğini ilgilendiren oldukça kadersel etkiler altında olduğumuzu bilmeliyiz.

28 Ekim günü gerçekleşen Ay Tutulması ve 29 Ekim günü gerçekleşen Mars-Merkür kavuşumu ve Jüpiter karşıtlığı nedeniyle bu tarihlerde oldukça riskli ve tehlikeli durumların ortaya çıkabileceğini bilmemiz gerekiyor.

Haftanın en önemli günü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutluyor, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı, şükran ve minnetle anıyorum. Birliğimiz ve beraberliğimizin nice yüz yıllar boyunca devam etmesi dileğiyle. 

Haftanın Burçlara Etkisi

Yükselen Koç ve Koç Burcu

İstek ve beklentileriniz derinleşiyor. Kendinizi ulaşmak istediğiniz hedeflere yönelik daha hırslı ve kaygılı olduğunuz duygu durumlarında bulabilirsiniz. Sorgulamalar içerisine girerek kazanç ve kayıplarınızın değerlendirmesini yaparak artık risk almaktan kaçınmayacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ani kararlar ve yaptırımlar gündeminizde. Uzun konuşmaların ve tartışmaların yerini uygulamaya bıraktığı ve özgürleşme isteğinizin arttığı etkiler altındasınız.

Yükselen Boğa ve Boğa Burcu

Hedefleriniz ve planlamalarınızla ilgili karar vermek ve hareke geçmek isteyebileceğiniz bir zaman dilimi. Kariyer planlamalarınızla ilgili çözüm odaklı davranarak yeni hedefler belirleyebilirsiniz ancak iyi düşünerek analiz etmemeniz halinde beklentilerinizin karşılanamayacağını bilmelisiniz. Sevgi konularında sorgulamalar ve belirsizlikler yaşayabilirsiniz.  Birlikteliklerinizle ilgili zorlayıcı durumlara karşı temkinli olmalısınız. 

Yükselen İkizler ve İkizler Burcu

Ne istediğinizi tam olarak öngördüğünüz ve kararlar almak istediğiniz etkiler altındasınız. Sizi zorlayan konularla ilgili net olduğunuz ve hedef odaklı hareket ettiğiniz durumlar yaşayabilirsiniz. Kontrollü ve disiplinli hareket etmeniz halinde beklentileriniz olumlu sonuçlanabilir. Risk almaktan kaçınmadığınız için güçlü kişilerden ve yakın çevrenizden alacağınız destek size yardımcı olabilir. Aşk hayatınız ve hedeflerinizle ilgili güzel gelişmeler sizlerle. 

Yükselen Yengeç ve Yengeç Burcu

Duygusal anlamda iniş çıkışlar yaşayabileceğiniz gelişmeler sizlerle. Kendinizi alıngan ve hassas hissedebilir, karşınızda ki kişilerle ilgili farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Beklentilerinizle ilgili ısrarcı olmanıza karşın duygusal anlamda yaşayacağınız yoğunluk olayları akışına bırakmak istemenize sebep olabilir. İstemeniz halinde var olan sorunları çözebileceğiniz, yeni başlangıçlar yapabileceğiniz, sağlık sorunlarınızla ilgili şifa bulabileceğiniz sizi destekleyen etkiler altındasınız. 

Yükselen Aslan ve Aslan Burcu

İkili ilişkilerinize, birlikteliklerinize dikkat etmeniz gereken, kariyerinizle ilgili durumların gündeminize gelebileceği gelişmeler sizlere. Aileniz, eviniz ve ebeveynlerinizle alakalı konularda zorlanmalar yaşarken sorumluluklarınızın arttığını hissedebilirsiniz. Ev, arsa alım satımı, taşınma konuları gündeminize gelebileceği gibi bu konularda karar vermeniz gerekebilir. Yakın çevrenizle ilgili huzur ve güven arayışı içinde olacağınız sizi destekleyen etkiler altındasınız. 

Yükselen Başak ve Başak Burcu

Yakın çevrenizle ve birlikteliklerinizle ilgili durumlar gündeminizde. Yeni eğitimler, yolculuklar, ticaret hayatınız ve anlaşmalarınız konusunda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Birlikteliklerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmanız ve kararlar almanız için aradığınız desteği bulabileceğiniz durumlar söz konusu. Çalışma hayatınızla ilgili belirsizlikler hayal kırıklığı yaşamanıza sebep olabilir. Parasal konularda harcamalarınızı kontrol etmeniz gereken etkiler altındasınız. 

Yükselen Terazi ve Terazi Burcu

İstek ve beklentilerinizin gerçekleşebileceği şanslı durumlar, çalışarak emek harcadığınız konularda olumlu kazanımlar elde edebileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özgürleşme isteğiniz artarken, fikirlerinizi değiştirmeye çalışan ya da güç mücadelesi içeresine girebileceğiniz kişiler karşınıza gelebilir. Sizin desteğinize ihtiyaç duyan kişilere yardım ederek, sosyal ortamlara girerek aradığınız huzuru bulabileceğiniz etkiler altındasınız. 

Yükselen Akrep ve Akrep Burcu

Kendinizle ve yakın çevrenizle ilgili bakış açılarınız derinlik kazanıyor. Kontrol edemediğiniz durumlarla ilgili planlamalar yapmak ve mevcut olan durumları değiştirmek isteyebilirsiniz. Artan beklentileriniz sizi yorarken, kendi sınırlarınızı test edebileceğiniz için gözü kara ve risk alan yaklaşımlardan uzak durmalısınız. Sevgi konularında ve ilişkilerinizde çaba göstermeniz gereken etkiler altındasınız. 

Yükselen Yay ve Yay Burcu

Bilinçaltınıza ittiğiniz konular ve arkanızdan dönen bilmediğiniz durumlarla ilgili farkındalıklar gündeminizde. Bu konularla ilgili hayal kırıklıkları yaşayabilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Şartların sizi zorlaması sonucunda güç mücadelesi içerisine girmeniz gerektiğinde kararlılık göstererek mevcut sorunları aşabileceğinizi ve koşulları değiştirebileceğinizi bilmelisiniz. Aşk hayatınız ve birlikteliklerinizle alakalı sizi destekleyen olumlu etkiler altındasınız. 

Yükselen Oğlak ve Oğlak Burcu

Eşiniz, birliktelikleriniz ve aşk hayatınızla ilgili güç mücadeleleri içerisine girebilir, sizi zorlayan durumlar yaşayabilirsiniz. Girdiğiniz sosyal ortamlara, bu ortamlarda konuştuklarınıza ve arkadaşlıklarınıza dikkat etmeniz gereken durumlar söz konusu. Parasal konularda, maddi kaynaklarınızla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilir, risk alan yaklaşımlar içerisinde olabilirsiniz. Hayattan keyif almaya yönelik hareket edebileceğiniz etkiler altındasınız. 

Yükselen Kova ve Kova Burcu 

Duygularınızın ve fikirlerinizin birbirini desteklediği, kendinizi huzurlu hissettiğiniz olumlu etkiler sizlerle. İş hayatınız, kariyeriniz, hedeflerinizle ilgili yapılandırmalar içerisine girebilir, parasal kazanımlar elde edebilirsiniz. Aileniz, sevdikleriniz ve iş hayatınızla ilgili sorumluluklarınız büyüyebilir. Kendinizi sabırsız hissedebileceğiniz durumlara karşı dikkatli olmalısınız. Özgürleşme isteğinizin arttığı ve beklentilerinizi sorgulayabileceğiniz etkiler altındasınız.

Yükselen Balık ve Balık Burcu 

Harekete geçmek istediğiniz konularda destek bulabileceğiniz durumlar gündeminizde. Yeni eğitimler, yolculuklar, ticaret hayatınız ve anlaşmalarınız konusunda olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Sevgi konularında ve aşk hayatınızla ilgili zorlanmalar ve kafa karışıklığı yaşayabileceğiniz için olayları her zamankinden daha fazla büyütebilir, duygusal olarak kendinizi hassas hissedebilirsiniz. Parasal konulara ve harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken etkiler altındasınız.

İnstagram@astrologgulsah

Astrolog Gülşah A.

” Gönen’de Kaza 1 Ölü “

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.