DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22430441.1441%
Balıkesir
25°

AZ BULUTLU

13:20

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Çalıştığı iş yeri sahibine pusu kurarak ateş açtı

Çalıştığı iş yeri sahibine pusu kurarak ateş açtı

Daha önceden silahlı yaralama suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilen ancak daha sonradan adli kontrol şartı ile serbest bırakılan Doğan K. Avşa Adası'nda çalıştığı iş yeri sahibine pusu kurarak pompalı tüfek ile vurdu.

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:23
Çalıştığı iş yeri sahibine pusu kurarak ateş açtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Daha önceden silahlı yaralama suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilen ancak daha sonradan adli kontrol şartı ile serbest bırakılan Doğan K. Avşa Adası’nda çalıştığı iş yeri sahibine pusu kurarak pompalı tüfek ile vurdu.

Avşa Adası’nda  Doğan K.’nın açtığı ateş sonrasında  ağır yaralanan Orhan Dayanak, deniz ambulansı ile Bandırma Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edildi.  İş yerinin önünde pompalı tüfekle vurularak ağır şekilde yaralanan Orhan Dayanak, kaldırıldığı Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşam savaşı veriyor.

Edinilen bilgiye göre; 5-6 yıl önce sezonluk çalışmak üzere adaya gelip iş arayan Doğan K. isimli genç, Orhan Dayanak tarafından işe alınıp, bayisi bulunduğu tüpgaz dağıtıcılığı işletmesinde çalışmaya başladı. İşe alınan genç tüp bıraktığı bir konutta yaşanan tartışma sonucu konut sahibine ateş ederek yaralanmasına neden olduğu olay nedeniyle tutuklandı. Cezaevinde bir süre yattıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest kalan Doğan K., intikam duygusu beslediği patronu Orhan Dayanak’a sabah saatinde işyerine geldiği sırada bir kutu içinde gizlediği pompalı tüfekle ateş etti.

Silahlı saldırıda karnından ağır şekilde yaralanan Orhan Dayanak, deniz ambulansı ile Erdek’e, buradan da Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Burada ameliyata alınan Dayanak’ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Silahlı yaralama olayını gerçekleştiren şahıs jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Jandarmada ifadesi alınan zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bandırma Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

(İHA)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.