DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22354110.89078%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Can Dostlarımızın Yanındayız

Can Dostlarımızın Yanındayız

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:15
Can Dostlarımızın Yanındayız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sındırgı ve 20 İlçede Can Dostlarına Sağlık ve Şefkat!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, sokaktaki can dostlarına yönelik öncü hizmetleri ile dikkat çekiyor. VETBÜS ve VETBULANS araçlarıyla sadece veteriner müdahaleleri sunmakla kalmıyor, aynı zamanda Sındırgı sakinlerinin sevgisi ve desteğiyle birleşerek, sokaktaki can dostlara sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Can Dostlarımızın Yanındayız

Can Dostlarımızın Yanındayız

‘’BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, SINDIRGI CAN DOSTLARIMIZA SAĞLIK GETİRİYOR!”


Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Sındırgı dâhil olmak üzere 20 ilçede, sokaktaki can dostlarına yönelik kapsamlı bir hizmet sunmak amacıyla devreye aldığı VETBÜS ve VETBULANS ile öne çıkıyor. Mobil klinik ve ambulans; sağlık taramalarından aşılama işlemlerine, parazit mücadelesinden acil müdahalelere kadar geniş bir hizmet yelpazesi sunarak, bölgedeki hayvanların sağlığını koruma misyonunu başarıyla yerine getiriyor.

Can Dostlarımızın Yanındayız

Can Dostlarımızın Yanındayız_1


‘’CAN DOSTLARIMIZ İÇİN ATTIĞIMIZ İLERİCİ ADIMLAR’’


Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmek amacıyla Sındırgı ve 20 ilçede özel olarak tasarlanmış ‘Pati’ adını taşıyan beton beslenme ünitelerini kullanıma sunuyor. Bu özgün proje, can dostlarımızın beslenme noktalarındaki zorluklara çözüm getirerek, mama kaplarının kaybolmasını ve yağışlarda zarar görmesini önlüyor. Büyükşehir, bu ilerici adımlarıyla can dostlarımızın sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmelerini hedefleyerek çalışmalarını sürdürüyor.

Can Dostlarımızın Yanındayız

Can Dostlarımızın Yanındayız_2

CAN DOSTLARIMIZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ!


Büyükşehir Belediyesi, Sındırgı ve diğer ilçelerdeki hayvan severlerle iş birliği yaparak sokaktaki can dostların yaşam kalitesini artırmaya devam ediyor. Bu dayanışma, hayvanlara sağlık, sevgi ve yaşam alanı sunma hedefine odaklanırken, toplumun genel hayvan duyarlılığını da güçlendirmeyi amaçlıyor.

HABER MERKEZİ

” Düşmanını bilen Hamlesini de bilir ” 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.