DOLAR 32,3403 0.18%
EURO 34,8453 -0.08%
ALTIN 2.448,550,18
BITCOIN 19852510.56559%
Balıkesir
14°

KAPALI

03:56

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Çarpıp kaçmışlardı, araç kiralık çıktı! Zanlılar adliyeye sevk edildi

Çarpıp kaçmışlardı, araç kiralık çıktı! Zanlılar adliyeye sevk edildi

ABONE OL
Ekim 2, 2023 15:43
Çarpıp kaçmışlardı, araç kiralık çıktı! Zanlılar adliyeye sevk edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orhangazi’de İznik yolu üzerinde Ali İhsan İslamoğlu’na çarparak ölümüne sebep olup kaçan otomobil sürücüsü ile ağabeyi ve aracı kiralayan şahıs adliyeye sevk edildi.

Kaza, dün öğle saatlerinde Orhangazi-İznik karayolu, Yeniköy kavşağında meydana gelmişti. Alınan bilgilere göre lüks bir otomobil yol kenarında bekleyen Ali İhsan İslamoğlu’na (54) çarparak ölümüne sebep olmuş, otomobil olay yerinden kaçmıştı. Kaçan otomobil Jandarma ekipleri tarafından İznik’e bağlı Elbeyli mahallesinde terk edilmiş halde bulunurken, araç sürücüsü olduğu ileri sürülen Mustafa E. ile ağabeyi Maaz E, ticari taksi ile İnegöl’e giderken jandarma tarafından yakalanmıştı.

Orhangazi Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından İnegöl’de ekiplerden teslim alınan ve Orhangazi’ye getirilen Mustafa ve Maaz E. Kardeşler ile otomobili kiraladığı ileri sürülen bir şahıs jandarmadaki işlemlerinin ardından Orhangazi Adliyesine sevk edildi. Zanlılar adliyeye çıkarıldıkları esnada gazetecilerin Kaza yerinden neden kaçtığı sorusunu ise cevapsız bıraktı.

(İHA)

Oto gaza zam geliyor! Bandırma’da oto gazın litre fiyatı kaç TL olacak?

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.