DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22367111.03932%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konuşmasının devamında hükümetin tasarruf tedbirlerine değinen Enginyurt, Ulaştırma Bakanı Abdülkadir Uraloğlu’nu Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e şikayet ediyorum diyerek; “Tabii ben öncelikli olarak bir ihbarda bulunarak programa başlamak istiyorum Maliye Bakanı Mehmet Şimşek vergi kaçıranları ihbar ediniz demiş. İhbar edenlere  % 10 ödeme yapacakmış Mehmet Şimşek, ihbarda bulunuyorum. Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Rönesans şirketinin uçağıyla özel uçağıyla Almanya’ya gitti. Araştırmanızı istiyorum Rönesans’tan ne kadar vergi silindi? Ne kadar vergi borcu affedildi? Rönesans ne kadar vergi ödedi?

“Yüzdemi İsterim”

Programda Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e soruları yöneltmeye devam eden Cemal Enginyurt, ”
Abdülkadir Uraloğlu tasarruf Genelgesi doğrultusunda mı Rönesans şirketinin uçağıyla Almanya’ya gitti?  Ulaştırma Bakanı ihale dağıtıyor.  Rönesans ihale alıyor. Dolayısıyla Uğur Dündar gibi hissettim kendimi. Araştırmacı gazetecilik yaptım ve ihbarda bulunuyorum. Mehmet Şimşek % 10’unu da isterim. Bu arada Çünkü araştırdığım da zaten Rönesans’ın ne kadar vergi kaçırdığını kaçırmaya gerek olmayıp sizin ne kadar vergi borcunu sildiğiniz ne kadar affettiğini göreceksiniz . Sen yeni bakan oldun. Taze ihbarla başlıyorum.  ihaleleri alan Holding’in özel uçağıyla Almanya’ya gidiyor yani ya. Böyle bir rezalet dünyanın neresinde vardır? ” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.