DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2045293-2.22382%
Balıkesir
15°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Cemal Öztaylan Yeniden Aday

Cemal Öztaylan Yeniden Aday

ABONE OL
Şubat 2, 2024 17:16
Cemal Öztaylan Yeniden Aday
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti’de Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın yeniden aday gösterilmesinin ardından ilçelerdeki belediye başkan adayları da belirlendi.

Balıkesir de gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında 1 Ocak tarihinde bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından aranarak Bandırma Belediye Başkan adayı gösterilen Mehmet Cemal Öztaylan’da katıldı. Sahneye Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Başkan Aday Adayı Oya Yücel ile birlikte çıkan Öztaylan’ın adaylığı da deklere edilmiş oldu.

Cemal Öztaylan Yeniden Aday

“Doğan Kadrajda Görülmedi”

Diğer yandan Mehmet Cemal Öztaylan’ın Bandırma Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilmesinin ardından ilçe teşkilatı sahneye davet edildi. Bu esnada ise Bandırma Belediye Başkan Aday Adayları içerisinde yer alan Ak Parti’nin mevcut İlçe Başkanı Mehmet Doğan, kadraja girmedi. Sahnede dikkat çeken diğer isim ise geçtiğimiz dönemlerde Ak Parti yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden Göksel Karlahan’ın Cemal Öztaylan ile birlikte sahnede olmasıydı.

 

” Cemal Öztaylan Kimdir ? “

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.