DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22399451.06558%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
CHP Lideri Özgür Özel: Emekli Maaşı Asgari Ücretin 1.5 Katı Olacak

CHP Lideri Özgür Özel: Emekli Maaşı Asgari Ücretin 1.5 Katı Olacak

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da düzenlenen Büyük Emekli Mitingi'nde emeklilere seslenerek, emekli maaşlarının önce asgari ücrete, ardından 1.5 asgari ücret seviyesine çıkarılacağını açıkladı. Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli'ye emekliler için 15 maddelik bir çağrıda bulundu.

ABONE OL
Mayıs 26, 2024 16:05
CHP Lideri Özgür Özel: Emekli Maaşı Asgari Ücretin 1.5 Katı Olacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özgür Özel’den Büyük Emekli Mitingi’nde Önemli Açıklamalar

Ankara’da CHP’nin düzenlediği Büyük Emekli Mitingi’nde konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, emeklilerin sorunlarına dikkat çekerek önemli açıklamalarda bulundu. Özel, partisinin ilk seçim vaadini açıklayarak, emekli maaşlarının asgari ücrete, iki yıl içinde ise asgari ücretin 1.5 katına çıkarılacağını duyurdu.

 Emekliler İçin Büyük Müjde

Özgür Özel, emeklilere yönelik vaatlerini sıralarken, “Bu meydanın yüzünü güldüreceğiz. Var mısınız?” diyerek emeklilerden destek istedi. CHP iktidarında emekli maaşlarının önce asgari ücrete, ardından 1.5 asgari ücret seviyesine çıkarılacağını belirtti. Özel, emeklilerin hakkını savunacaklarını vurguladı ve “Hakkınızı söke söke alacağım” dedi.

 15 Maddelik Çağrı

Mitingde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yönelik eleştirilerde bulunan Özel, emekliler için 15 maddelik bir çağrı yaptı. Özel, hükümete ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e yönelik eleştirilerde bulunarak, IMF’yi kastederek “Mehmet Şimşek, bu gulyabanini al Saray’a git” ifadesini kullandı.

Emeklilerin Sesi Olacağız

Özel, CHP’nin emeklilerin sesi olacağını ve onların haklarını savunmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Yurdun farklı illerinden gelen emekliler ve sendikaların katıldığı mitingde, emeklilerin yaşam koşullarının iyileştirilmesi gerektiği vurgulandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.