DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22364450.95394%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
CHP’li Murat Bakan, İçişleri Bakanı Yerlikaya ile Görüştü

CHP’li Murat Bakan, İçişleri Bakanı Yerlikaya ile Görüştü

CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından basına açıklamalarda bulundu. Bakan, görüşmenin verimli geçtiğini belirtirken, detaylı bir basın açıklaması yapmadıklarını ancak önemli konuların kamuoyu tarafından bilindiğini ifade etti. Ayrıca, İçişleri Bakanı Soylu'nun geçmişteki ithamları hakkında da konuşan Bakan, bu tür tartışmaların geçmişte kaldığını ve şimdi önemli olanın ülkenin sorunlarını birlikte çözmek olduğunu vurguladı.

ABONE OL
Haziran 10, 2024 15:48
CHP’li Murat Bakan, İçişleri Bakanı Yerlikaya ile Görüştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Murat Bakan, Ali Yerlikaya İle Görüştü

CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile bir araya geldi. Görüşme sonrasında basına açıklamalarda bulunan Bakan, “Verimli bir görüşme oldu. Birlikte bir basın açıklaması planlanmadan görüşeceğimiz konuları az çok zaten kamuoyu daha önceden biliyor. Çeşitli televizyon programlarında söylemiştik. O minvalde genel bir görüşme yaptık.” dedi.

Tartışmalar Geride Kaldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun geçmişteki ithamları hakkında da konuşan Murat Bakan, bu tür tartışmaların geçmişte kaldığını belirtti. Bakan, “Dolayısıyla o geçmiş yanlıştı. İktidarla muhalefetin kesiştiği noktalar nedir? Ülkenin sorunlarıdır. İktidarla muhalefetin arasında bir iletişim kanalının olması, ülkenin menfaatleri açısından önemlidir.” şeklinde konuştu.

İletişim Önemli

Bakan, iletişimin önemine vurgu yaparak, “İletişim olur, bu müzedir. En çetin mücadeleyi de verirsiniz. İki ülke savaşır, savaşan ülkeler bile asgari diplomasiyi sürdürür. Bir ülkenin iktidarla muhalefetin arasında bir iletişim kanalının olmasından daha doğru bir şey yok.” ifadelerini kullandı.

Detaylı Bilgi Paylaşılmadı

Görüşme detaylarıyla ilgili herhangi bir planlama yapmadıklarını belirten Bakan, şu an için detaylı bilgi paylaşmanın doğru olmadığını söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.