DOLAR 32,4848 0.26%
EURO 34,8410 0.56%
ALTIN 2.414,891,48
BITCOIN 1854010-4.3885%
Balıkesir
16°

PARÇALI BULUTLU

04:16

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
CHP’li Semizel, Başkanlık Görevinde İlk Nikahı Kıydı

CHP’li Semizel, Başkanlık Görevinde İlk Nikahı Kıydı

 Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel, göreve başlamasının ardından ilk nikah törenini gerçekleştirdi. Yiğit ve Şüheda çiftinin mutlu gününde nikah memuru olarak görev aldı.

ABONE OL
Nisan 16, 2024 16:31
CHP’li Semizel, Başkanlık Görevinde İlk Nikahı Kıydı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hakan Yıldırım Semizel, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Susurluk Belediye Başkanı olarak seçildi. Görevine başlamasının ardından ilk resmi nikahını Yiğit ve Şüheda isimli genç çifte kıydı. Belediye başkanı olarak bu ilk deneyimi, hem onun için hem de nikahı kıyılan çift için unutulmaz bir an oldu.

İlk Nikah Töreni

Hakan Yıldırım Semizel’in belediye başkanı olarak ilk nikahı kıyması, yeni görevine resmi bir başlangıç yapması açısından büyük önem taşıyor. Nikah törenine katılan genç çift ve davetliler, bu özel günü Belediye Başkanı’nın şahitliğinde kutladılar. Başkan Semizel, tören sırasında yaptığı konuşmada, “Bu akşam burada bulunmak hem çiftimiz için hem de benim için özel ve değerli bir andı. Çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diler, sağlık ve huzurlu bir yaşam sürmelerini temenni ederim” sözleriyle, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.” dedi.

Yerel Yönetimde Yeni Bir Dönem

Hakan Yıldırım Semizel’in başkanlık koltuğuna oturmasıyla Susurluk’ta yeni bir dönem başladı. Belediye başkanı olarak toplumla olan etkileşimlerini artırmayı ve şeffaf bir yönetim anlayışını benimsemeyi hedefliyor. Nikah töreni, bu yeni dönemin toplumla olan bağlarını pekiştiren önemli bir etkinlik oldu. Başkan Semizel, yönetim anlayışını, “Toplumun her kesimiyle iç içe bir yönetim sergileyeceğiz” şeklinde açıkladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.