DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22331700.72843%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
CHP’li Yılmaz, 31 Mart sonrası yaptıkları çalışmaları anlattı

CHP’li Yılmaz, 31 Mart sonrası yaptıkları çalışmaları anlattı

Cumhuriyet Halk Partisi Bigadiç İlçe Başkanı Türker Yılmaz, seçimi kazanmak için özellikle gençlere iş vaadi verdiliğini anımsatarak, “İş vaadi ile kandırılan gençlerimizin yaşadığı mağduriyetleri gidermek için biz daha çok çalışacağız” dedi. Yılmaz,  Cumhuriyet Halk Partisi’nin Türkiye’de birinci parti yapmak için daha çok çalıştıklarını söyledi.

ABONE OL
Haziran 20, 2024 15:56
CHP’li Yılmaz, 31 Mart sonrası yaptıkları çalışmaları anlattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Bigadiç İlçe Başkanı Türker Yılmaz, 31 Mart seçimlerinden sonra yaptıkları çalışmaları anlattı.
Balıkesir’de önemli bir değişim yaşandığını anımsatan Başkan Yılmaz, çok az bir farkla belediye başkalığını kaybettikleri Bigadiç’in farklı bir konjonktürü olduğuna işaret etti. 49 bin 700 bin nüfusa sahip Bigadiç’te tüm Türkiye’ye örnek olabilecek çalışmalara imza attıklarını anımsatan Başkan Yılmaz, Bigadiç’in kurtuluş günü olan 4 Eylül’den yola çıkarak “4 Eylül İttifakı” kurduklarını anımsattı.

‘Binlerce Gencimize İş Vaadinde Bulundular ‘

Balıkesir’in önemli ilçelerinden olan Bigadiç’in önemli büyükbaş hayvan nüfusuna sahip olduğuna dikkat çeken Başkan Türker Yılmaz, “Bigadiç tarımsal kalkınmada da önemli bir ilçedir. Aynı zamanda Bigadiç bor işletmelerinin yüzde 70 rezervlerini barındıran işletmeye sahip. Seçim döneminde bu işletmeyi çok iyi kullanarak binlerce gencimize iş vaadi verdiler. Biz bunun takipçisiyiz. Seçimi aldılar, onların umudu önemli değil. Vaatleri ile insanları kandırarak seçimi kazandılar” diye konuştu. Başkan Yılmaz, iş vaadi ile kandırılan insanların yaşadığı mağduriyetleri gidermek için daha çok çalışacaklarını söyledi.

‘Sol Yanımız Eksik’

Balıkesir Büyükşehir Belediyesini kazandıklarını için çok mutlu olduklarını dile getiren Başkan Yılmaz, Bigadiç için “sol yanımız eksik” yorumunu yaptı. Yılmaz olası bir erken seçime hazır olduklarını belirterek, şunları söyledi: “31 Mart sonrası alınan sonucu başarı olarak kabul etmedik. Hemen gençlik ve kadın kolları çalışmalarımıza başladık. İlk defa büyük bir salonda kadın kolları kongremizi yapacağız. Saha çalışmalarımız zaten sürüyor.

Çalışmalarımız önümüzdeki günlerde biraz daha hızlanacak. Partimizi birinci parti yapacağız.” Başkan Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Partisi’nde olmasının kente sunacağı katkılara da dikkat çekti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.