DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22302521.29246%
Balıkesir
29°

AÇIK

13:20

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Çocuklara Karne Hediyesi: 34 Bisiklet Dağıtıldı

Çocuklara Karne Hediyesi: 34 Bisiklet Dağıtıldı

Susurluk Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi çocuklara karne hediyesi olarak 34 bisiklet dağıttı. Dağıtım törenine Kaymakam Muammer Köken, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Coşkun Kurt ve İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çatak'ın yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri katıldı.

ABONE OL
Haziran 20, 2024 15:56
Çocuklara Karne Hediyesi: 34 Bisiklet Dağıtıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İhtiyaç Sahibi Çocuklara Bisiklet Hediyesi

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi çocukları sevindirmek amacıyla döneminde, çocuklara moral ve motivasyon sağlamak için 34 adet bisiklet hediye edildi.

İlçe Protokolünün Katılımı İle Dağıtıldı

Hediye dağıtım törenine Kaymakam Muammer Köken’in yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çatak, İlçe Jandarma Komutanı Coşkun Kurt, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çatak, Vakıf Müdürü Başak Filiz Erdel, İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsmail Göçer ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet Tuncay da katıldı.

Çocuklara Karne Hediyesi: 34 Bisiklet Dağıtıldı_1

Çocukların Yüzlerini Güldüren Hediye

Gerçekleştirilen tören ile hediye edilen bisikletler, çocukların yüzlerinde mutluluk ve heyecan yarattı. İhtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına verilen bu karne hediyesi, hem çocukların keyifli vakit geçirmesine hem de fiziksel aktivitelerine katkı sağlayacak.

Sosyal Sorumluluk Projesi

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı’nın düzenlediği bu etkinlik, sosyal sorumluluk projelerinin önemini bir kez daha gözler önüne sererken ihtiyaç sahibi ailelerin ve çocukların desteklenmesi, toplumun dayanışma ve birlik duygusunu güçlendirerek geleceğe umutla bakmalarına yardımcı oluyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.