DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22357770.67003%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
ÇOCUKLARI GELECEĞE HAZIRLAMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

ÇOCUKLARI GELECEĞE HAZIRLAMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:11
ÇOCUKLARI GELECEĞE HAZIRLAMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni eğitim dönemi dolayısıyla Susurluk Anadolu Lisesinde öğrencileriyle bir araya gelen Kaymakam Muammer Köken, “Yeni eğitim – öğretim dönemi öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılarla dolu bir yıl olmasını diliyorum.” açıklamasında bulundu.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılının ilk gününde Susurluk Anadolu Lisesinde öğrencileriyle bir araya gelen Kaymakam Muammer Köken yeni eğitim-öğretim yılını kutladı. Okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Köken, yeni eğitim öğretim yılının herkese hayırlı olmasını dileyerek öğrencilere başarılar diledi. Yeni – eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunan Köken, yeni dönemin heyecanını hep birlikte yaşadıklarını belirtti. Okul ziyareti esnasında Kaymakam Köken’e beraberin İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Akoğlan eşlik etti.

“ÇOCUKLARIMIZI GELECEĞE HAZIRLAMAK ADINA ÇABALIYORUZ”

Eğitim ve öğretimin sürekli gelişmeyi, kendini yenilemeyi, değişime açık olmayı, bilgi çağını yakalayabilmeyi zorunlu kılan dinamik bir alan olduğunu belirten Köken, şunları kaydetti:

“Okullarımızı eğitim imkânlarıyla ne kadar iyi donatabilirsek, çocuklarımızı ve gençlerimizi ne kadar donanımlı yetiştirecek yarınlarımız da o kadar çağdaş ve güçlü olacaktır. İlçemiz nezdinde bu amaç doğrultusunda eğitimi öncelikli sorumluluğumuz olarak görüyor ve çocuklarımızı geleceğe hazırlamak adına devletimizin tüm imkân, potansiyel ve kabiliyetini kullanarak var gücümüzle çalışıyoruz.”

HABER: Sena Eğilmez

Tüketici güven endeksi yılın en düşük seviyesinde

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.