DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2038411-2.30417%
Balıkesir
20°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Çömez Balıkesir’in Adayı Oldu

Çömez Balıkesir’in Adayı Oldu

ABONE OL
Ocak 24, 2024 17:41
Çömez Balıkesir’in Adayı Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada İYİ Parti’nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Op.Dr. Turhan Çömez’i açıkladı.

Partisinin Grup toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Buğra Kavuncu’yu açıklayan Akşener, Balıkesir Adayının da Turhan Çömez olduğunu söyledi.

Grup toplantısında, “Bir gıcıklık daha yapacağım. Turhan Çömez burada mı?  Aynı şey Balıkesir için de geçerli. Bu arkadaşlarımızın haberleri yok. Turhan Çömez kardeşimde aynısını yaptı. Ali Yüce, Ümit Özlale ve Selçuk Türkoğlu’ndan sonra milletvekillerimizi aday yapmak istemiyordum. Ama  ben yeni katıldım. Buraya aday olmam ayıp olur mu? diyen bir Turhan Çömez ile karşılaştım. Belediye başkanlığı görevini layıkı ile yerine getireceğine inandığımız bir arkadaşımızı aday yaptık. Bu görevi kendisi talep etti” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

“FOX TV’nin İsmi NOW TV Oldu “

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.