DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22354110.89078%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’ye İade-i Ziyaret Gerçekleştirecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’ye İade-i Ziyaret Gerçekleştirecek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 11 Haziran Salı günü saat 16.00'da CHP Genel Merkezi'ne iade-i ziyarette bulunacağını açıkladı.

ABONE OL
Haziran 6, 2024 14:02
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’ye İade-i Ziyaret Gerçekleştirecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) yapacağı iade-i ziyaretin tarihi ve saati belli oldu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ziyaretin 11 Haziran Salı günü saat 16.00’da gerçekleşeceğini duyurdu. Bu, Özel ve Erdoğan arasındaki ikinci görüşme olacak. İlk görüşme 2 Mayıs tarihinde AK Parti Genel Merkezi’nde yapılmıştı.

İlk Görüşme 2 Mayıs’ta Gerçekleşmişti

Özgür Özel ve Recep Tayyip Erdoğan arasındaki ilk görüşme 2 Mayıs tarihinde AK Parti Genel Merkezi’nde yapılmıştı. Bu görüşmede, ülke gündemi ve çeşitli siyasi konular ele alınmıştı. Erdoğan’ın CHP’ye yapacağı bu ziyaret, iki liderin arasındaki ikinci resmi görüşme olacak.

Görüşmenin Önemi

Bu iade-i ziyaret, Türkiye’nin siyasi gündemi açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. İki liderin bir araya gelerek çeşitli konuları görüşmesi, partiler arası diyaloğun güçlenmesi açısından büyük önem taşıyor. Özellikle ülkenin ekonomik ve siyasi meselelerinin masaya yatırılması bekleniyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.