DOLAR 32,2186 0.02%
EURO 34,7853 -0.24%
ALTIN 2.426,54-0,72
BITCOIN 20237522.37557%
Balıkesir
12°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Oğan, “Cumhurbaşkanı Yardımcılığı İsterim”

Oğan, “Cumhurbaşkanı Yardımcılığı İsterim”

ABONE OL
Mayıs 18, 2023 22:01
Oğan, “Cumhurbaşkanı Yardımcılığı İsterim”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen seçimlerin ardından aldığı oy oranı ile hem Cumhur hemde, Millet İttifakı’nın radarına giren Sinan Oğan, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerin ikinci turu ile ilgili olarak Newyork Times’e konuştu.

Gerçekleştirilen seçimlerde Ata İttifakı Adayı olarak katılan ve 5,17’lik oy oranı ile ikinci tur seçimlerde kilit rol oynaması beklenen Sinan Oğan, Amerikan Gazetesi Newyork Times‘e konuştu.

Gazetenin muhabiri ile konuşan Oğan, “Bir anda Türkiye’nin en çok aranan adamı oldum. Günler çok çabuk ve yoğun geçiyor. Son 3 yada 4 günümü üst düzey isimlerle görüşerek geçiriyorum. Bana oy verenlerin yüzde 70’i benim seçimimi destekler. Cumhurbaşkanı yardımcısı olmak varken neden bakan olayım?” dedi.

Oğan, 'Cumhurbaşkanı Yardımcılığı İsterim'

Oğan, ‘Cumhurbaşkanı Yardımcılığı İsterim’

Kendisine Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki görüşlerinin sorulması üzerine Erdoğan’ın çalışma ahlakını beğendiğini söyleyen Oğan, “Ancak karar almadan önce başkalarına yeteri kadar danışmamasını eleştiriyorum” dedi.

Kendisine Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili düşünceleri de sorulan Oğan, Kılıçdaroğlu’nu da başkalarının düşüncelerine önem vermesinden dolayı beğendiğini söyledi.

 “SEÇİM GECESİ EKRANA ÇIKARILMADIM”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.