DOLAR 32,2035 0%
EURO 35,0263 0.03%
ALTIN 2.499,19-0,05
BITCOIN 2155173-0.29924%
Balıkesir
23°

PARÇALI AZ BULUTLU

03:45

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
NEDENİ ORTAYA ÇIKTI, DAVUTOĞLU HASTAYMIŞ

NEDENİ ORTAYA ÇIKTI, DAVUTOĞLU HASTAYMIŞ

ABONE OL
Nisan 18, 2023 16:02
NEDENİ ORTAYA ÇIKTI, DAVUTOĞLU HASTAYMIŞ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gelecek Partisi Genel başkanı Ahmet Davutoğlu’nun bir süredir etkinliklerde görünmemesinin nedeni ortaya çıktı.

Habert Türk yazarı Muharrem Sarıkaya bugünkü köşe yazısında Gelecek Partisi Genel başkanı Ahmet Davutoğlu’nun rahatsızlığını yazdı.

Sarıkaya, 10 gündür Millet İttifakı’nın bütün liderlerinin farklı etkinliklerde beraber görüntü verdiğini ancak Davutoğlu’nun yer almamasını hatırlatarak partililere sebebini sorduğunu aktardı.

“Önce söylemek istemediklerini” belirten Sarıkaya, “Biraz üsteleyince içlerinden birisinin ağzından kaçırdığını” söyledi ve şu sözleri aktardı:

“Ses tellerinden rahatsız; grip benzeri bir virüsün ağır etkisinde… Zatürre başlangıcı; ciğerlere kadar inmiş bir enfeksiyon rahatsızlığı çekiyor. Bir haftadır ağır geçirdi. Ancak dün (önceki gün) partinin zoom toplantısına katıldı; ancak öksürmekten orada da fazla kalamadı. Doktor olan eşi Sare Hanım başta olmak üzere, bir grup doktor tedavisiyle ilgileniyor. Durumu hızla iyileşiyor; bir iki güne meydanlarda görürsünüz…”

“Demirtaş; Oy Bölmeyin “

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.