DOLAR 32,2754 0.1%
EURO 34,7830 -0.08%
ALTIN 2.408,890,04
BITCOIN 2047190-0.66382%
Balıkesir
20°

AÇIK

04:05

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
DEATH STRANDİNG MACOS’A GELİYOR

DEATH STRANDİNG MACOS’A GELİYOR

ABONE OL
Haziran 7, 2023 16:10
DEATH STRANDİNG MACOS’A GELİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Apple, WWDC 2023 etkinliğinde MacBook Air, Mac Studio ve Mac Pro gibi dikkat çekici duyurular yaparak büyük bir sükse yarattı.

Ayrıca macOS işletim sistemiyle ilgili önemli duyurular da gerçekleştirildi. Apple, her yıl olduğu gibi oyunlara daha fazla odaklanarak, macOS platformuna birçok başarılı oyunun geleceğini müjdeledi.

Özellikle son yıllarda tanınmış birçok oyunun macOS platformuna gelmesiyle dikkat çeken Metal 3 ve MetalFX gibi teknolojiler, geliştiricilerin ilgisini çekmişti. Resident Evil Village ve No Man’s Sky gibi popüler oyunlar, macOS kullanıcıları için erişilebilir hale gelmişti. Apple, şimdi de muhteşem bir oyun olan Death Stranding: Director’s Cut’ı macOS platformuna getirmeye hazırlanıyor.

METALFX ÇÖZÜNÜRLÜK TEKNOLOJİSİ

WWDC etkinliğinde ünlü oyun yapımcısı Hideo Kojima, Death Stranding: Director’s Cut’ın Apple Silicon tabanlı Mac cihazlarına geleceğini duyurdu. MetalFX çözünürlük ölçeklendirme teknolojisi sayesinde, hatta M1 MacBook Air gibi daha düşük donanıma sahip cihazlarda bile oyunun çalışabileceği belirtiliyor. Oyun, önümüzdeki haftalarda App Store’da ön siparişe açılacak. Ancak çıkış tarihi hala net değil.

Bunun yanı sıra, macOS platformu yakın bir zamanda başarılı bir oyun olan Stray’e de kavuşacak. Apple’ın oyuncular için Mac’i daha çekici hale getirme konusunda kararlı olduğu görülüyor.

 

XBOX GAME PASS’TE OYNANACAK EN İYİ OYUNLAR

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.