DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22364450.95394%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP

Demirkapı ve Ömerköy Öğrencileri Türk Hava Yollarında

Demirkapı Şeref Eğinlioğlu İlkokulu ve Ömerkoy Ortaokulu öğrencileri, Türk Hava Yolları ile havacılık dünyasına adım attı. Bu proje, öğrencilere uçuş deneyimi yaşatıp, havacılık hakkında bilgi edinmelerini sağladı.

ABONE OL
Haziran 20, 2024 15:56
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Demirkapı Şeref Eğinlioğlu İlkokulu ve Ömerkoy Ortaokulu öğrencileri, Türk Hava Yolları iş birliğiyle gerçekleştirilen “Demirkapı Şeref Eğinlioğlu İlkokulu ve Ömerkoy Ortaokulu Türk Hava Yolları ile Gökyüzüne Kapılarını Açıyor” projesi kapsamında havacılık dünyasına adım attı.

Öğrencilerin havacılık alanında bilgi edinmelerini, uçuş deneyimi yaşamalarını ve geleceğe dair hayaller kurmalarını desteklemeyi amaçlayan proje kapsamında Eğitim Kontrol Kabin Memurları Selma Sarıboğa ve Melike Erdoğan tarafından hazırlanan program çerçevesinde öğrenciler, Türk Hava Yolları Eğitim Başkanlığını ziyaret etti. Burada havacılık alanında bilgiler edinen öğrenciler, A-320 kabin simülatöründe uçuş deneyimi yaşadılar ve eğitim binasını gezdiler.

Uçuş Deneyimi Yaşadılar

Eğitim binası ziyaretinin ardından Ayjet Uçuş okuluna geçen öğrencilere burada Kaptan Pilot Mehmet Bodur eşlik etti. Mehmet Bodur eşliğinde Boing 737-800 kokpit silimaltörüne giren öğrenciler burada uçuş deneyimi yaşadılar.

İstanbul’daki eğitim gezilerini tamamlayan öğrenciler daha Susurluk’a dönerek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Akoğlan’ı makamında ziyaret ettiler. Proje yürütücüsü ve genel koordinatörü olan Türk Havayollarından emekli Oya Hansu Çolak, Demirkapı İlkokulu Müdürü Abdullah Aldı ve öğrenciler etkinlik deneyimlerini müdür Akoğlan ile paylaştılar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.