DOLAR 32,2473 0%
EURO 34,7958 -0.09%
ALTIN 2.436,570,18
BITCOIN 20283472.05304%
Balıkesir
16°

KAPALI

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
DİKKAT! YENİ YÖNTEM DEPREMZEDELER

DİKKAT! YENİ YÖNTEM DEPREMZEDELER

ABONE OL
Nisan 11, 2023 17:22
DİKKAT! YENİ YÖNTEM DEPREMZEDELER
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkede meydana gelen depremin ardından farklı illere göç eden depremzedelerin bu durumlarından faydalanmak isteyen dolandırıcılar yeni yöntem geliştirdi.

Depremin ardından vatandaşların vicdanını hedef alan dolandırıcıların bu kez ilçede bulunan deprem zedeleri farklı bölgelere götüreceklerini ifade ederek depremzede vatandaşlardan para talebinde bulundukları tespit edildi.  Konuya ilişkin olarak güvenlik güçleri tarafından yapılan açıklamada ise bu tür isteklere itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

Bandırma ilçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “6 Şubatta yaşanan ve tüm vatandaşlarımızı derinden yaralayan depremde zarar gören depremzedelerimizin bu durumundan faydalanmak için şüphelilerce yeni bir dolandırıcılık yöntemi olarak depremzedelerimizi yeni yerlere götüreceklerini, imkanlar sağlayacakları şekilde depremzedelerimizi dolandırmaya çalıştıkları yönelik Kolluk Kuvvetlerince vatandaşlarımızın duyarlı olunmasını, bu tür olaylara inanmaları istenilmektedir” denildi.

HABER: Fatma DUYMAZ

” Korumalar Gündem Oldu “

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.