DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22331700.72843%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu serbest bırakıldı!

Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu serbest bırakıldı!

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:14
Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu serbest bırakıldı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Canlı yayında kokain kullandığını itiraf ederek küfür ve hakaretlerde bulunan Sıla Doğu, çektiği video nedeniyle gözaltına alındı. Doğu, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sosyal medya fenomeni Sıla Doğu’nun, canlı yayında kokain kullandığını itiraf ederek küfür ve hakaretler savurduğu video sosyal medyada paylaşıldı. Konu hakkında açıklama yapan Doğu, söz konusu videonun daha önceden çekilmiş olduğunu söyledi. Yaşananların ardından, Sıla Doğu, kokain kullandığını söylediği video sebebiyle, İstanbul Beykoz’daki evinde gözaltına alındı.

Sıla Doğu’nun evinde yapılan aramalarda, 21 adet uyuşturucu ve uyarıcı sentetik hap, 3 adet extacy hap ve 1 gram kokainin ele geçirildiği açıklandı.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri dün Beykoz İlçesinde yapılan operasyon çerçevesinde yakalanan Sıla Doğu, çıkarıldığı Beykoz adliyesi 3.Sulh Ceza Hakimliğince adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

(İHA)

ABD’den Ankara’daki saldırı hakkında açıklama

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.