DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2054584-1.12114%
Balıkesir
13°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Doğalgaz patlamasında hayatını kaybedenlerin sayısı yükseldi

Doğalgaz patlamasında hayatını kaybedenlerin sayısı yükseldi

ABONE OL
Eylül 28, 2023 21:03
Doğalgaz patlamasında hayatını kaybedenlerin sayısı yükseldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bahçelievler’de 6 katlı bir binada doğalgaz kaynaklı meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı 3’e çıktı.

Olay, saat 15.00 sıralarında Bahçelievler Şirinevler 7. Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde bulunan 6 katlı bir binada ilk belirlemelere göre doğalgaz kaynaklı patlama meydana geldi. Patlama sonrası çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

Yaralılara sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından çevredeki hastaneye sevk edildi. Patlama nedeniyle park halindeki araçlar da hasar gördü. Patlama sonrası polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, patlama sonrası çevrede oluşan ufak çaplı yangına itfaiye ekipleri müdahalede bulundu.

İstanbul Valisi Davut Gül olay yerindeki incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, 2 kişinin hayatını kaybettiğini 1’i ağır 3’ü de hafif olmak üzere toplam 4 vatandaşın da yaralandığını açıklamıştı.

“Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı 3’e yükseldi”

Valilikten yapılan son açıklamada, “Bahçelievler ilçesinde doğalgaz sıkışması nedeniyle olduğu değerlendirilen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı 3’e yükselmiştir. Olayda yaralanan 3 vatandaşımızın tedavileri ise kaldırıldıkları hastanelerde devam etmektedir. Hayatını kaybeden vatandaşlarımız: Özgür Çoban, Ömer Özdemir, Ahmet Bal” ifadelerine yer verildi.

(İHA)

Patlama sırasında yaşanan panik anları kamerada

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.