DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22376201.02524%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
 DÜŞMANINI BİLEN HAMLESİNİDE BİLİR..

 DÜŞMANINI BİLEN HAMLESİNİDE BİLİR..

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:15
 DÜŞMANINI BİLEN HAMLESİNİDE BİLİR..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Merhabalar…
Bazen ara verme gereği duyuyorum yazılarıma. Bazen de verilen o ara gözler önüne serilmeyenleri fark etmemi sağlıyor.  Uzun zamandır bir takım şeyler dönüyor ortalıkta. Adım adım sessiz sinsice.. Bazılarımız kokusunu alsa da toplumsal ve uluslararası birliktelik olmadıkça görenlerin feryatları da sessiz çığlıklarda kayboluyor..

Yazılanların üzerinden geçmektense, üstü kapalı konuları dile getirmeyi yeğlerim.
Oynanan oyunlar, çevrilen senaryolar, asli faslı apaçık ortadayken ifşasına açık kapı bırakılmayan sistem ise
Düşünmekten yoksun bireyler var etmek için akıl oyunlarını devreye sokuyorlar.

Görmekten çok bakmaya adapte olmuş toplumları özünden uzaklaştırarak hedeflerdeki algı meşguliyeti ile yakınlaştırıyorlar. Bu sayede ört pas edilen dönme dolapların farkındalığından yoksun kalınıyor.

Hele ki bizim toplumlumuz .
7/24 kapanmayan televizyonlar, reyting uğruna Ahlaki ve manevi değerleri baltalayan projeler yayımlanan diziler ve programlara dalmış giderken, bizlere hoş, boş vakit geçirtenler işlerinin başında yönlendirmeyi basardılar. Hırsızlığın adresi, zinanın yolu gösterilirken, cinayet nasıl islenir, eşler birbirlerini nasıl aldatırlar? zihniyetine kurban gidiyoruz. Öyle ki!

Yengesi ile birlikte olan, kayınpederine cilve yapan, baldızı ile kaçan gayri ahlaki edepsizlikler normalleştirildi. Ayrıca bu tür programların devamı oldukça kişiler yüz alıp hataları bile bile yapacaklar.

Doğruları vurgulamazsanız dilsiz şeytandan farkınız kalmıyor malasef.

Lami cimi yok, kulaklara fisıldayana dek yazmaya devam..

Hayatımızda ki tüm değişimler, Alışkanlıklar, örf ve adetlerimiz maneviyat kavramı, saygı ve sevgi bizi biz yapan değerlerin yitirilmesi 2030 da ki Büyük sıfırlama ( Great Reset, Global Reset)’in eseridir.
Madein AMERİKA..

İnsanız türlü sıkıntılara maruz kalıyor ve kalacağız da. Dünyanın var oluşundan bu yana devran hep böyleydi ama sıralama hızlandırıldı.

Hayata dair yaşanan dünde kalan her şey 24 saat sonra öyle bir değişime uğruyor ki! kaybedip elimizden yitiriyoruz.

Küreselciler “adı altındaki merdiven altı yapı, korku aşılayarak düşmanı yakında tut mantığı ile yeni dünya düzeni ve insanoğluna hakimiyet için korku salanda onlar. İklim değişikliğini ortaya koyarak, Dünya’nın var oluşundan bu yana yürüyen ilahi sistemi amaçları uğruna kendi elleriyle değiştirmek.

5 bin yılda eriyebilen buzulların birden bire erimesi, dünya nüfusunun azaltılması için çıkarılan salgınlar ve karantinalar günlük güneşlik havada birden ortaya çıkan küme bulutlarının sel ve felakete yol açması, her ne kadar deprem ülkesi olsak da 6 Şubat depremi ( o gün bugündür sarsılmayan metre karemiz kalmadı) ile başlayan 3.dunya din ve enerji savaşları bilinçli yapılan uygulamalardan başka bir şey değil.

Seksenler dizisini seyredip o günleri yâd edip özleyenler gelecekteki bugünlerin hasretini çekecekler.

Lütfen kendinize gelin, bir elin parmakları adedi kadar kendini insandan sayan insan avcılarına av olmayın.
Kafanızı kaldırıp etrafınıza bakıp görmeniz yeterli..

YAZAR: Meliha ATEŞ

” Sınıflandırmayı Biz Yapıyoruz” 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.