DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20279354.80621%
Balıkesir
13°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Eğlenceli fakat ne işe yarayacak? YouTube’dan yeni özellik

Eğlenceli fakat ne işe yarayacak? YouTube’dan yeni özellik

ABONE OL
Eylül 18, 2023 19:27
Eğlenceli fakat ne işe yarayacak? YouTube’dan yeni özellik
0

BEĞENDİM

ABONE OL

YouTube Music, kullanıcının deneyimini daha çok arttırmak için 5 yeni ruh hali filtresini kullanıma sunmuş oldu.

Ağlamak ve, parti ve de, romantik gibi, havam yerinde ve uyku gibi yeni modlarla birlikte kullanıcıların duygularına odaklanıyor. Ayrıca platform, yorum bölümünde Live Lyrics özelliği gibi yeniliklerle kullanıcıların daha aktif olmasını istiyor.

Dijital içerik platformlarından biri olan ve en köklü üyelerinden YouTube, yıllar içinde müzik dinlemenin vazgeçilmez adresi oldu. Bunun için 2015 yılında YouTube Music platformunu hayata geçiren şirket, sunmuş olduğu yeniliklerle kullanımı deneyimini daha çok arttırmayı hedefliyor.

YouTube Music, 5 yeni ruh hali filtresini kullanıma sunmuş oldu.

YouTube Music, 2020 yılından itibaren ruh hali filtrelerini içeren bir “aktivite” bölümünü kullanıma sunmuş olup. Bu bölüm İş başta olmak üzere, Enerji, Odaklanma, Rahatlama ve Spor gibi modları içermekte. Platform, bu seçenekleri daha genişletti ve 5 yeni ruh hali filtresini listeye eklemiş oldu.

YouTube Music yeni getirmiş olduğu ruh hali filtreleriyle daha çok kişilerin duygularına odaklanmışa benziyor gibi görünüyor. Ağlayıp rahatlamak isteyen kişilerin yanı sıra keyfi yerinde olan ve romantik bir an yaşayan kişiler de unutulmadı.

Ağlamak Parti Romantik Havam Yerinde Uyku Eğlenceli fakat ne işe yarayacak?

YouTube’dan bir yeni özellik daha! Platformun son zamanda getirmiş olduğu yenilikler bununla sınırlı değil. Google, YouTube Music’te kullanıcılarını artık daha aktif olmasını istiyor.

Teknoloji devlerinden biri olan, YouTube’da bulunan yorumlar kısmını aynı tasarımla birlikte müzik tarafına getiriyor. Bundan böyle artık YouTube Music yorum bölümüne sahip olacak.

Ek olarak geçtiğimiz günlerde Live Lyrics özelliği için harekete geçilmişti. Yeni özellikle birlikte şarkı sözleri daha büyük metinlerle ve daha iyi aralıklarla kullanıcıya sunulmuş olacak. Canlı şarkı sözlerindeki olan satırlar beyaz renkle vurgulanırken, diğer şarkı sözleri de tonlanmış gri renkle görülecek.

(HABER MERKEZİ)

Eğlenceli fakat ne işe yarayacak? YouTube’dan yeni özellik

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.