DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2048115-1.90371%
Balıkesir
15°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Eğlenmek isterken canından oluyordu!

Eğlenmek isterken canından oluyordu!

ABONE OL
Eylül 10, 2023 16:19
Eğlenmek isterken canından oluyordu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya’nın Alanya ilçesine tatile gelen ve eğlenmek için go-kart’a binen 15 yaşındaki genç kızın saçı, hareket halindeki aracın tekerlerine dolandı. Hava sıcak diye kask takılmayan genç kızın saçları koptu ve kafa derisi ciddi hasar aldı.

Olay, Kestel bölgesindeki bir go-kart pistinde 29 Ağustos Salı günü saat 19.30 sularında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, kullandığı go-kart aracının tekerleklerine saçı dolanan Iraklı Lara Ali Turki Aljanabad ölümden döndü. Aljanabad’ın kopan saçları ve kafa derisi Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılan uzun ve zorlu ameliyatla yerine dikildi.

“Unutmaya çalışıyorum”

İlk günlerde durumunun daha kötü olduğunu aktaran Aljanabad, “Zamanla alışmaya başladım, bugün daha iyiyim. Unutmaya çalışıyorum. Eğlenmek için go-kart’a gitmiştik. Bana kask takmadılar ve 3. turda saçım tekere dolaştı ve koptu. Sonra hastaneye geldik ve çok zor ameliyatlar geçirdim. Ameliyatlarımı Prof. Dr. Ömer Özkan yaptı. Yerimden kalkamıyordum ama şimdi kalkabiliyorum” şeklinde konuştu.

“O an çok acı çektim”

Olay anını anlatan 15 yaşındaki Aljanabad, çok acı çektiğini vurgulayarak, “O an acı ve şok hissettim, şoktan dolayı ağlayamadım bile. Sadece bağırıyordum ve hastaneye geldikten sonra olayı idrak etmeye başladım” dedi.

Eve gitmek istediğini belirten genç kız, “İyileşeceğim ve saçımın düzeleceği günü bekliyorum. Eve gitmek istiyorum, evimi çok özledim. Sonra da sevdiklerimi ziyaret etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

“Hava sıcak dediler, kask takmadılar”

Gerekli tedbirlerin alınmadığını iddia eden Aljanabad, “Çok hata yaptıklarını düşünüyorum. Böyle tehlikeli bir durum olduğunu bilsem hiç binmezdim. Neden takmadıklarını sorduğumuzda da ‘hava sıcak olduğu için takmadık’ dediler” ifadelerini kullandı.

Lara Aljanabad’ın tedavisi sürerken, önünde ise zorlu ameliyatlar olduğu aktarıldı.

(İHA)

Yüzüne taş ile vurdukları kızın dişlerini kırıp, arkadaşının kulağını kestiler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.