DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21592281.21271%
Balıkesir
18°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Kansere yenik düşen Elif Hüsna unutulmadı

Kansere yenik düşen Elif Hüsna unutulmadı

ABONE OL
Nisan 2, 2023 19:33
Kansere yenik düşen Elif Hüsna unutulmadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2,5 yıldır kansere karşı verdiği amansız savaşı kaybeden Susurluk Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Elif Hüsna Şirin için okulunda görsel sanat atölyesi açıldı.

Kan kanseri ve akciğer kanseri gibi iki illetle 2,5 yıldır mücadele eden Susurluk Anadolu Lisesi 10/D sınıfı öğrencisi 15 yaşındaki Elif Hüsna Şirin geçtiğimiz Aralık ayında hayatını kaybetti. Şirin’in anısını yaşatmak için okulda görsel sanat atölyesi açtı. Kaymakam Muammer Köken, Anadolu Lisesi Sanat Atölyesine yaptığı ziyarette, öğrenciler tarafından yapılan çalışmaları inceledi. Köken, bu tarz atölyelerin, öğrencilerin yeteneklerini keşfetmelerini sağlayıp kendilerini geliştirmeleri için onları cesaretlendirip bilinçlendiren eğitim noktaları olduğunu belirtti. Ayrıca atölyelerde yapılan çalışmaların kültür, sanat, bilim ve hayat becerilerinde çocuklara geniş bir bakış açısı sunarak yeteneklerini keşfetmelerine fırsat verdiğini de ekledi.

2,5 yıldır kansere karşı verdiği amansız savaşı kaybeden 15 yaşındaki Elif Hüsna Şirin için okulunda görsel sanat atölyesi açıldı.

KÖKEN: “ATÖLYELER ÖĞRENCİLERİN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAR”

Kaymakam Köken, beceri temelli çalışmaların derslerle doğrudan ilgili olduğunu ve öğrencilerin derslerde öğrendiklerinin hayatla bağlantısını görmelerine fırsat sağlayacağını ifade etti. Tasarım beceri atölyelerinin öğrencilerin kendilerini geliştirmelerine yardımcı olabileceğini ve bu sayede gençlerin sportif ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlayabileceğini söyledi. Kaymakam Köken, okul yetkililerinden bilgi aldıktan sonra, bu tür atölyelerin gençlerin hem sportif hem zihinsel gelişimlerine katkı sağladığını ve kötü alışkanlıklardan uzaklaşmalarını sağlayan güvenli bir kurum olduğunu vurguladı. Elif Hüsna Şirin’in anısına düzenlenen görsel sanat atölyesi ziyaretini tamamlayan Kaymakam Köken, daha sonra okul sınıflarını da gezdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Akoğlan ve Okul Müdürü Numan Geçer de ziyarette hazır bulundular.

Haber: Fatma DUYMAZ

DİYABET HASTALARI DİKKAT 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP