DOLAR 32,5300 0.24%
EURO 34,9806 0.52%
ALTIN 2.432,85-0,22
BITCOIN 2038038-1.57576%
Balıkesir
12°

KAPALI

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
ELON MUSK “TWİTTER HESABINI BAŞKA BİR ŞİRKETE DEVREDERİM”

ELON MUSK “TWİTTER HESABINI BAŞKA BİR ŞİRKETE DEVREDERİM”

ABONE OL
Mayıs 8, 2023 15:28
ELON MUSK “TWİTTER HESABINI BAŞKA BİR ŞİRKETE DEVREDERİM”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elon Musk, Twitter’ı satın almasından bu yana gündemin en önemli isimlerinden biri olmaya devam ediyor.

ABD merkezli yayıncı National Public Radio (NPR), yaptığı açıklamada Elon Musk’ın Ulusal Halk Radyosu’nun Twitter hesabını başka bir şirkete devretmekle tehdit ettiğini söyledi.

NPR muhabiri Bobby Allen’ın belirttiğine göre, Musk’tan gelen bir dizi e-postada iş adamının hesabı başka birine devredebileceğini belirtti. Elon Musk e-postada, “Öyleyse NPR tekrar Twitter’da paylaşım yapmaya başlayacak mı yoksa @NPR’yi başka bir şirkete mi devretmeliyiz?” diye sordu.

SESSİZLİKLE ALAKALI AÇIKLAMA

Bu olayın başlangıcı geçen Nisan ayına dayanıyor. NPR, Musk’ın profillere yerleştirdiği “devlet tarafından finanse edilen medya”nın “yanlış ve yanıltıcı” etiketinden dolayı geçen ay Twitter’dan fiilen ayrıldı. Tepkilerin ardından ise Musk, etiketleri Twitter hesaplarından kaldırmaya söz verdi.

Bunların yanı sıra Elon Musk bir başka e-postada sessizlikle ilgili bir açıklama yaptı. “Politikamız, kesinlikle uykuda olan tutamaçları geri dönüştürmektir. Aynı politika tüm hesaplar için geçerlidir. NPR için özel bir tedavi yok.”

“ULUSAL BALKABAĞI”

Twitter’ın politikasına göre, kullanıcıların uzun süreli hareketsizlik nedeniyle kalıcı olarak silinmesini önlemek için hesaplarında en az bir otuz gün oturum açmaları gerekiyor. Twitter’da NPR hesabını kimin devralacağı sorulduğunda ise Elon Musk, birkaç emojiyle birlikte “Ulusal Balkabağı Radyosu” yanıtını verdi.

 

EKREM İMAMOĞLU SABİHA GÖKÇEN’DE KALABALIĞA SESLENİYOR

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.