DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22483611.13947%
Balıkesir
25°

AZ BULUTLU

13:20

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Emeklilere kadın aday

Emeklilere kadın aday

Türkiye Emekliler Derneği Bandırma Şubesi İdari Sekreteri Yasemin Kocuklu, 18 Aralık’ta gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurulu öncesi adaylığını açıkladı. Emeklinin hak arama mücadelesinde sayısız hizmete imza atan Türkiye Emekliler Derneği Bandırma Şube Başkanı Mitat Günüç’ün vefatının ardından 18 Aralık 2021 tarihinde Olağanüstü Genel Kurul’a gidiliyor.

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:23
Emeklilere kadın aday
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Emekliler Derneği Bandırma Şubesi İdari Sekreteri Yasemin Kocuklu, 18 Aralık’ta gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurulu öncesi adaylığını açıkladı.

Emeklinin hak arama mücadelesinde sayısız hizmete imza atan Türkiye Emekliler Derneği Bandırma Şube Başkanı Mitat Günüç’ün vefatının ardından 18 Aralık 2021 tarihinde Olağanüstü Genel Kurul’a gidiliyor. Derneğin son 25 yıl başkanlığını yapan Mitat Günüç’ün yönetiminde 17 yıl Teşkilatlandırma, Mali ve İdari Sekreterlik görevi yürüten Kocuklu, “Tecrübemizle, Bandırma ve bölgemizdeki emeklilerimizin sorunlarını yüksek sesle dile getirmeye, haklarını aramaya devam edeceğiz” diye konuştu.

KOCUKLU: “EMEKLİLER ZOR SÜREÇTEN GEÇİYOR”

Emeklilerin zor bir süreçten geçtiğine dikkat çeken Kocuklu, “Emekliler olarak intibak yasası, sağlıkta katkı payları ve dini bayramlarda verilen ikramiyelerin artırılması konusunda yetkililerden destek istiyoruz. Yenilikçi bir ruhla yeni işler için yönetim olarak el ele verdik Yeni bir ekip, yeni bir anlayışla emeklilerin sorunlarına çözüm için göreve talip olduk. Tüm üyelerimizi Olağanüstü Genel Kurula davet ediyor ve desteklerini bekliyorum.” dedi. Başkan Adayı Kocuklu’nun Yönetim Kurulu Özlem Uçar, Özden Türker, Hülya Baytan, Hakan Çapar, Aydoğan Kısacık, Sezai Aydoğan, Sadi Yazıcıoğlu, Mithat Özakyol ve Ayhan Sarıca’dan oluşuyor.

SEÇİMLER 18 ARALIK’TA

Türkiye Emekliler Derneği Bandırma Şubesi’nin Olağanüstü Genel Kurulu 18 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 10.00’da eski belediye binası düğün salonunda gerçekleştirilecek. Kocuklu, seçilmesi durumunda Bandırma Şubesi’nin ilk, Türkiye genelinde 115 şubesi olan Türkiye Emekliler Derneği’nin ise 7’inci kadın başkanı olacak.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.