DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2046686-2.61486%
Balıkesir
15°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Emeklilik’te Adalet İstiyorlar

Emeklilik’te Adalet İstiyorlar

ABONE OL
Ocak 25, 2024 19:16
Emeklilik’te Adalet İstiyorlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emeklilikte Adalet Derneği (EMADER) TBMM’de Milletvekillerini ziyaret etti. Ziyarette Ak Parti, CHP, MHP , Yeniden Refah Partisi, DEM Parti ve Demokrat Partili Milletvekilleri ile görüşen dernek yönetimi kendilerine verilen sözlerin tutulmasını istediklerini söyledi.

Emeklilik’te Adalet İstiyorlar

EMADER‘in sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ile görüşme gerçekleştirilen milletvekillerinin isimlerinin verildiği açıklamada; “Tüm mecralarda haklı davamızı anlatıp, mağduriyetimize ve bu adaletsizliğe çözüm arıyoruz. Bu kapsamda 14/15 Kasım tarihlerinde bizleri temsil eden vekillerimize mağduriyetimizi anlatmak üzere TBMM’deydik.  Ulaşabildiğimiz kadar çok milletvekilimiz ile bir araya geldik ve henüz ulaşamadığımız tüm vekillerimize ulaşmaya çalışıyoruz .  Meclisimizde bu mağduriyeti anlatmadığımız tek vekilimiz kalmayana kadar çabalarımız devam edecektir.  Kademeli emeklilik konusunda verilen soru önergeleri, yasa teklifleri ile ilgili görüşmelerimiz devam etmektedir.  Siz değerli basın mensuplarımızın da bu haklı davamızda yanımızda olması ve sesimize ses olması adaletin sağlanmasında en büyük katkı olacaktır” denildi.

HABER MERKEZİ

“Mod10’dan Müzik Ziyafeti “

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.