DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22321461.54203%
Balıkesir
29°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Eminpınar Mahallesinden Köy Hayrı

Eminpınar Mahallesinden Köy Hayrı

Susurluk ilçesine bağlı Kırsal Eminpınar mahallesi sakinleri tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen köy hayrı gerçekleştirildi. 

ABONE OL
Haziran 20, 2024 15:56
Eminpınar Mahallesinden Köy Hayrı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk Kaymakamı Muammer Köken ve bazı protokol üyelerinin de katılım sağladığı köy hayrında köylerinden uzakta yaşayan vatandaşlar da bir araya gelme fırsatı buldu. Etkinliğe katılan Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, bu tür etkinliklerin birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirdiğini belirterek; ” Vatandaşlarımız bir araya gelerek böyle bir etkinlik gerçekleştirmişler ve bunu geleneksel hale getirmişler.

Eminpınar Mahallesinden Köy Hayrı

Eminpınar Mahallesinden Köy Hayrı

Bugün burada gerçekleştirilen etkinliğe Susurluk merkezinin yanı sıra Balıkesir il merkezinden de birçok vatandaşımız katılım sağladı. Ben öncelikli olarak gerçekleştirilen bu etkinliğe katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Bu tür etkinlikler bizleri bir araya getirerek birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiriyor. Ayrıca bu tür etkinlikler vatandaşlarımıza sosyalleşme anlamında da vesile oluyor” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.