DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22331700.72843%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
En iyi ve ücretsiz olarak ekran kaydı alma uygulamaları hangileri?

En iyi ve ücretsiz olarak ekran kaydı alma uygulamaları hangileri?

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:06
En iyi ve ücretsiz olarak ekran kaydı alma uygulamaları hangileri?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ekran kaydı almak şayet almak istiyorsunuz ama programı bir türlü bulamıyorsanız bu liste tam size göre. Detaylarıyla birlikte ücretsiz olarak ekran kaydı alma uygulamaları.

Bugün cep telefonu ve bilgisayarlar olsun birçok konuda ekran kaydı alma ihtiyaç duyuyoruz. Bu konuda telefonlarımız artık kolayca bizlere hizmet veriyor.

Bazen bilgisayarlarımızda bu çokta mümkün olmamakta. Bilgisayarda ekran kaydı nasıl alınır? En iyi ve ücretsiz olarak ekran kaydı alma uygulamaları hangileri?

1. Bandicam PC‘niz için kullanımı kolay bir masaüstü kayıt programı arıyorsanız, Bandicam ekran kaydı uygulamasını muhakkak deneyin. Bu çok basit araç, PC ekranınızda ekran görüntüsünü almanıza ve onu kaydetmenize imkan tanır. Ayrıca ses kaydı olsun, web kamerası gibi yer paylaşımı, kayıtlar üzerinde gerçek zamanlı çizim vb. gibi birkaç kayıt işlevini de sizler için sunar.

2. VSDC Screen RecorderVSDC, kullanımı çok kolay kullanıma sahip bir masaüstü ekran kaydedicidir. PC ekranınızı MP4 formatında yakalayıp kaydetmenizi imkan sağlayan bir mini program olan VSDC, ücretsiz olmasıyla birlikte kullanıcıların yoğun ilgisini çekmekte. Bunların yanında bütün ekranı kaydetmeyi ya da sadece seçilen olan bir alanı kaydetmenize imkan sağlayan VSDC Ekran Kaydedici ayrıca mikrofonlar olsun, web kameraları vb. gibi harici cihazlar aracılığıyla da kayıt yapmanızı imkan sağlar.

3. Apowersoft Bir eğitim videosu ile, oyun videosu vb. kaydetmeniz gerekiyor ise, Apowersoft ücretsiz çevrimiçi ekran kaydetme uygulamasını muhakkak deneyin.

Apowersoft ekran kaydedici ile artık bütün ekranı, seçilen alanlarıyla birlikte önceden tanımlanmış bir setten kayıt yapabilirsiniz. Kullanımı ücretsiz olan uygulamanın tek kötü yanı da kayıtlara ufak bir filigran eklemesidir.

4. OBS Studio OBS Studio, masaüstü işletim sistemleri için çok güçlü özelliklere sahip olan bir canlı akış ve video kayıt yazılımıdır.

OBS Studio ile birlikte PC ekranını artık kolayca kaydedebilir ve video akış platformlarına aktarabilirsiniz. Masaüstü kaydı alması, masaüstü ekranının tamamı yakalanabilir ve hemen yayınlanabilir. Araç, oyuncular ve yayıncılar arasında en popüler şekilde kullanılıyor.

(HABER MERKEZİ)

En iyi ücretsiz ekran kaydı uygulamaları hangileri

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.