DOLAR 32,2669 -0.23%
EURO 34,7730 -0.14%
ALTIN 2.413,490,85
BITCOIN 2026338-2.1013%
Balıkesir
20°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
EURO TRUCK SİMULATOR 2 TIRSAN’I GETİRDİ

EURO TRUCK SİMULATOR 2 TIRSAN’I GETİRDİ

ABONE OL
Mayıs 29, 2023 12:52
EURO TRUCK SİMULATOR 2 TIRSAN’I GETİRDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SCS Software, dünyanın en popüler kamyon simülasyonu olan Euro Truck Simulator 2 için yeni bir DLC paketi duyurdu ve bu paketin içinde bir Türk markası olan Tırsan yer alacak.

Oyunun son genişleme paketi olan Road to the Black Sea ile Edirne, Tekirdağ ve İstanbul Avrupa yakası haritası eklenmişti. Şimdi ise SCS Software yetkilileri, yerli marka Tırsan’ın dorselerini oyuna eklemeye karar verdi. Euro Truck Simulator 2 geliştirici ekibi, Tırsan marka dorselerin oyunda yer alacağını duyurdu ve dorse modellerinin görsellerini paylaştı. Paylaşılan görsellerde 2 farklı Tırsan dorse modeli görüldü. Ekip, Tırsan markasının Türkiye’de 45 yıldır faaliyet gösterdiğini belirtti ve bu dorselerin tarımdan sanayiye, inşaattan hayvancılığa kadar birçok alanda kullanıldığını vurguladı.

Henüz Tırsan dorselerinin oyuna ücretsiz mi yoksa DLC paketi olarak mı ekleneceği belli değil. Ancak daha önce Krone ve Schwarzmüller dorseleri DLC paketi olarak oyuna eklenmişti, bu nedenle Tırsan dorselerinin de bir DLC olarak sunulması bekleniyor.

FİYATLAR YARIYA KADAR DÜŞEBİLİYOR

Euro Truck Simulator 2 şu anda Steam üzerinden 149 TL fiyatla satılıyor. “Euro Truck Simulator 2 Essentials” adlı paketi satın alarak birçok DLC içeriğine erişebilirsiniz ve bu paketin fiyatı 372,30 TL. Road to the Black Sea genişleme paketi ise 134 TL’ye satılıyor. Steam’in indirim dönemlerinde oyunun fiyatı yarıya kadar düşebiliyor.

Tırsan dorselerinin oyuna eklenmesiyle Türk oyuncuların hafriyat dorsesi gibi sık kullandıkları bir öğenin oyunda yer alması, oyuncuları mutlu edecek bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

 

STEAM’DE 200TL’LİK FPS OYUNU ÜCRETSİZ OLDU

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.