DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22399451.06558%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
“Evet-Hayır” Yarışmasının Efsane Sunucusu Erkan Yolaç Hayatını Kaybetti

“Evet-Hayır” Yarışmasının Efsane Sunucusu Erkan Yolaç Hayatını Kaybetti

TRT'nin unutulmaz "Evet-Hayır" yarışmasının sunucusu Erkan Yolaç, uzun süredir tedavi gördüğü hastanede 89 yaşında yaşamını yitirdi. Ünlü sunucu, çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.

ABONE OL
Mayıs 17, 2024 19:48
“Evet-Hayır” Yarışmasının Efsane Sunucusu Erkan Yolaç Hayatını Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TRT’nin fenomen yarışmalarından “Evet-Hayır” yarışmasının unutulmaz sunucusu Erkan Yolaç, uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 89 yaşındaki Yolaç, televizyon dünyasında geniş bir hayran kitlesine sahipti ve yıllar boyunca izleyicilerin gönlünde taht kurmuştu.

Hastane Açıklaması

Erkan Yolaç’ın tedavi gördüğü hastaneden yapılan açıklamada, “Solunum sıkıntısı nedeni ile hastanemize başvurmuş olan değerli televizyoncu Erkan Yolaç’ın tedavisi multidisipliner yaklaşım ile sürdürülmüştür. Uzun süredir yoğun bakım ünitesinde tedavi altında olan hastamız maalesef çoklu organ yetmezliği nedeniyle 16 Mayıs 2024 akşamı saat 21.00’de vefat etmiştir. Kendisine rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz,” ifadelerine yer verildi.

Evet-Hayır Yarışmasının Efsane Sunucusu Erkan Yolaç Hayatını Kaybetti

Evet-Hayır Yarışmasının Efsane Sunucusu Erkan Yolaç Hayatını Kaybetti_1

Efsane Yarışmanın Sunucusu

Erkan Yolaç, 1980’li yıllarda TRT ekranlarında yayınlanan “Evet-Hayır” yarışması ile hafızalara kazınmıştı. Yarışmada, yarışmacılar “evet” veya “hayır” demeden Yolaç’ın sorularına cevap vermeye çalışırdı. Yolaç’ın “Kafamızı emme basma tulumba gibi sallamıyoruz” sözü, yarışmanın ve Yolaç’ın unutulmazlarından biri olmuştu.

Uzun Süre Tedavi Gördü

Ünlü sunucu, 2022 yılında geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılmış ve o zamandan bu yana tedavi görüyordu. Yolaç’ın sağlık durumu, hayranları ve televizyon dünyasındaki meslektaşları tarafından yakından takip ediliyordu. Ancak tüm müdahalelere rağmen ünlü sunucu, 16 Mayıs 2024 tarihinde hayata gözlerini yumdu.

Evet-Hayır Yarışmasının Efsane Sunucusu Erkan Yolaç Hayatını Kaybetti

Evet-Hayır Yarışmasının Efsane Sunucusu Erkan Yolaç Hayatını Kaybetti_2

Televizyon Dünyasında Büyük Kayıp

Erkan Yolaç’ın vefatı, televizyon dünyasında büyük bir üzüntüye yol açtı. Yolaç’ın kariyeri boyunca sergilediği performanslar ve televizyon programlarındaki başarıları, onu Türk televizyonunun efsane isimlerinden biri haline getirdi. Ünlü sunucu, aynı zamanda televizyon programlarının yanı sıra radyo sunuculuğu ve çeşitli etkinliklerde de yer almıştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.