DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22505261.196%
Balıkesir
25°

AZ BULUTLU

13:20

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
“Evyapan Sokak, Hatalı Parklar Nedeniyle Trafiği Kilitliyor”

“Evyapan Sokak, Hatalı Parklar Nedeniyle Trafiği Kilitliyor”

ABONE OL
Haziran 20, 2024 15:56
“Evyapan Sokak, Hatalı Parklar Nedeniyle Trafiği Kilitliyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 Bandırma’nın merkezinde bulunan ve şehir trafiğinin en yoğun yaşandığı bölgelerden biri olan Evyapan Sokak, sıkça hatalı parklar nedeniyle trafiği kilitlenmiş bir çıkmaz sokak haline geliyor. Dar yapısıyla bilinen Evyapan Sokak, özellikle araç sürücülerinin hatalı parkları sebebiyle zaman zaman tamamen ulaşılamaz hale gelebiliyor.

Bandırma Evyapan Sokak üzerinde yapılan hatalı parklar, kaldırımların yanı sıra yolun da araçlar tarafından kapatılmasına neden oluyor. Bu durum ise yayalar için geçiş alanı bırakılmadan, sokak boyunca araçlarla dolu bir koridor oluşturuyor. Sürücüler, Evyapan Sokak’tan geçmeye çalıştıklarında karşılarına çıkan hatalı parklar nedeniyle zorluk yaşayarak trafik sıkışıklığına neden oluyor.

 Bandırma'nın merkezinde bulunan ve şehir trafiğinin en yoğun yaşandığı bölgelerden biri olan Evyapan Sokak, sıkça hatalı parklar nedeniyle trafiği kilitlenmiş bir çıkmaz sokak haline geliyor. Dar yapısıyla bilinen Evyapan Sokak, özellikle araç sürücülerinin hatalı parkları sebebiyle zaman zaman tamamen ulaşılamaz hale gelebiliyor.

“Evyapan Sokak, Hatalı Parklar Nedeniyle Trafiği Kilitliyor”

Araç sürücüleri, özellikle bu sokaktan geçilirken karşılarına çıkan iki yönlü park edilmiş araçlar yüzünden sık sık sorun yaşadıklarını belirtiyor. Bu durumu çözmek adına trafik denetimlerinin daha sık ve düzenli bir şekilde yapılmasını talep eden sürücüler, hatalı park yapan araç sahiplerine uygulanacak cezaların artırılmasını da istiyor. Evyapan Sokak’ta yaşanan bu trafiğe takılmaların önlenmesi amacıyla alınacak önlemler bekleniyor.

HABER: Erdem ÖZCAN

“Fırıntaş Rekor Kırdı “

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.