DOLAR 32,2718 -0.03%
EURO 34,8268 -0.02%
ALTIN 2.426,600,09
BITCOIN 1997678-1.09032%
Balıkesir
11°

AZ BULUTLU

13:05

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Eyüp İl, “Bandırmaspor Herkesi Umutlandırdı

Eyüp İl, “Bandırmaspor Herkesi Umutlandırdı

ABONE OL
Haziran 2, 2022 04:53
Eyüp İl, “Bandırmaspor Herkesi Umutlandırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırma Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Eyüp İl, Bandırmaspor’un Süper Lig yolculuğunun ilçeye katkıları hakkında konuştu.

Bandırma Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Eyüp İl ,Bandırmaspor’un bulunduğu konumun herkesi umutlandırdığını ve heyecanlandırdığını ve play-off final maçının adeta bir bölge hareketine dönüştüğünü ifade etti. Bandırmaspor’un Süperlig’e çıkması ihtimalinde Süperlig’teki ikinci ilçe takımı olacağını ve bu başarının önemini dikkat çeken İl, Bandırmaspor yöneticilerini bu sezon çok başarılı gördüğünü vurguladı. İl, ”Marmara bölgesinde, Akdeniz bölgesinde bi tek Bandırmaspor birinci lig de olacak. Marmara’yı da aşıyor. Bunlar çok güzel duygular. Bu Bandırmaspor yönetiminin başarısıdır.” dedi. 1965 yılında kurulan Bandırmaspor’un tarihi bir başarıya imza attığının altını çizen İl, “Onur Göçmez’in hakkını yememek lazım. Kadro düzenlemesi, menajer boyutları, oyuncu takipliği her şey bir ekip işidir. Bugün Keny’nin, Mulumba’nın bu takımda yer alması ve takıma adapte olması bunlar çok yönlü durumlar ”diye konuştu.

“BANDIRMASPOR BANDIRMA’YA ÇOK ŞEY KATACAK”

Bandırmaspor sayesinde Bandırma’nın ilçe olma yolunun açılabileceğini düşünen İl, bu yolda Bandırma çarşı esnafına çok fazla iş düştüğünü belirterek bu durumun Bandırma’nın ekonomisine katkı sağlayacağını aktardı. Konuşmasının sonunda İl, Bandırma’lılara bu duyguyu ve heyacanı yaşatan Bandırmaspor Kulubü Başkanı Onur Göçmez’e ve Sayın Belediye Başkanımız Av.Tolga Tosun’a minnet ve teşekkürlerini iletti.

Haber: Selin ATEŞ

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.