DOLAR 32,4328 0.03%
EURO 34,8067 -0.11%
ALTIN 2.433,08-0,06
BITCOIN 20893371.75968%
Balıkesir
16°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Fahrettin Şener, Rektör Boz İle Bir Araya Geldi

Fahrettin Şener, Rektör Boz İle Bir Araya Geldi

ABONE OL
Mart 24, 2024 21:57
Fahrettin Şener, Rektör Boz İle Bir Araya Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkan Adayı Fahrettin Şener, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü İsmail Boz’u makamında ziyaret etti.

Beraberinde Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Öztaylan ve Balıkesir MHP Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel ile Rektör Prof.Dr. İsmail Boz’u makamında ziyaret eden Başkan Adayı Şener, ilçeye yapılması planlanan yerleşke ile ilgili taleplerini ilettiler.
Daha önceden üniversite yerleşkesinin planının çizildiğini ve Meslek Yüksek okulunu fakülteye çevirme isteğimizi kendisine ilettik diyen Fahrettin Şener, “Kendisi önümüzdeki haftalarda Susurluk’a gelecek. İncelemelerde bulunacak. İncelemenin ardından ise hangi bölümlerin gelebileceği, kampüs alanları ve yurt alanları kontrol edilecek. Buna göre seçimin akabinde Susurluk’ta devam eden eğitim öğretim hizmetlerinin yeni eklenecek bölümler ile daha da ivme kazanacak. Bizleri kabulünden dolayı rektörümüze teşekkür ediyoruz. Bizlerle birlikte olan milletvekillerimizin desteği ve Rektörümüzün çabası ile Susurluk bu alanda da hak ettiği değere inşallah kavuşacak” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.