DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20768531.32048%
Balıkesir
12°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Fahrettin Şener Susurluk Halkı’na Seslendi

Fahrettin Şener Susurluk Halkı’na Seslendi

Belediye Başkan Adayı Fahrettin Şener, kendisinin daha önceden Susurluk'a farklı alanlarda hizmetleri olduğunu belirttiği konuşmaında, "Geçmişte çeşitli görevlerde Susurluk'a hizmet etme şansım oldu ve bizim her fırsatta yaptığımız hayallerimizin ve Susurluk sevdamızın yalnızca bir bölümüydü.

ABONE OL
Mart 27, 2024 19:49
Fahrettin Şener Susurluk Halkı’na Seslendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhur İttifakı Susurluk Belediye Başkan Adayı Fahrettin Şener, belediye hoperlöründen vatandaşlara seslendi.

31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere sayılı günler kala belediye başkan adayları seçmenlere seslenerek projelerini anlatmayı sürdürüyor. Bu kapsamda adaylar ilçe seçim kurulu tarafından ses sistemlerinin bulunduğu belediyelerde halka sesleniş konuşması gerçekleştiriliyor.

Cumhur İttifakı -MHP Belediye Başkan Adayı Fahrettin Şener bu kapsamda belediye hoperlöründen Susurluk halkına seslendi. Konuşmasında, Susurluk’un önündeki 5 yıl için ihtiyaç ve sorunlarının farkında olduğunu söyleyen Şener, bu nedenle ilk olarak istihdama önem vereceklerini söyledi. Şener konuşmasında; “İlk etapta çalışmalarına başlamış olduğumuz Besi İhtisas OSB’yi faaliyete geçireceğiz. Burada 3 bin kişiyi istihdam edecek tesisleri ve işletmeleri içinde barındıracak ve Balıkesir’de bir ilk olacak. Diğer planlamasını yaptığımız Gıda ve Karma OSB’yi hayata geçirdiğimizde toplam 10 bin istihdama ulaşmış olacağız” dedi.

“Büyükşehir Katkısı ile 500 Kişi İstihdam Edilecek”

Konuşpmasının devamında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan kuruluşlardan Digital Gençlik Merkezi, Balbucks, Onhann, hayvan Tedavi Merkezi gibi projeleri ile ilçeye ekstra 500 kişilik istihdam sağlanacağını aktaran Şener,  ayrıca imar planları büyükşehir belediyesi tarafından tamamlanmış olan 17 Eylül Üniversitesi yerleşkesi projesini anlattı. Şener; “On bin öğrenci hedefiyle yola çıktığımız bir diğer projemiz 17 Eylül Üniversitesi yerleşkesi hayata geçirmek. Susurluk’un eğitim, sosyal ve ekonomik alanda kalkındırmak amacı ile eski askeri bölgede ilk kampüs binasını yapacağız. Bu bölgede yeni sosyal alanlar, yurt imkanları ve ticaret alanları oluşturarak öğrencilerimizin ve halkımızın yaşam kalitesini yükselteceğiz. Tüm istihdam projelerini gerçekleştirdiğimizde Susurluk’un bundan faydalanabilmesi ve hedeflediğimiz 60 bin nüfusa ulaşabilmesi için İmar ve Konut Sorununa çözüm getireceğiz” dedi.

Cumhur İttifakı Susurluk Belediye Başkan Adayı Fahrettin Şener, belediye hoperlöründen vatandaşlara seslendi. 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere sayılı günler kala belediye başkan adayları seçmenlere seslenerek projelerini anlatmayı sürdürüyor. Bu kapsamda adaylar ilçe seçim kurulu tarafından ses sistemlerinin bulunduğu belediyelerde halka sesleniş konuşması gerçekleştiriliyor.

Fahrettin Şener Susurluk Halkı’na Seslendi_1

“5 Yıldır Seçime Hazırlanıyoruz”

Konuşmasında yerel seçimlere 3 aydır hazırlanmadıklarını ifade eden Fahrettin  Şener, kendilerinin 5 yıldır Susurluk‘ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere Cumhur İttifakı olarak hazırlık yaptıklarını söyledi. Şener; Bu nedenle projelerimizin çok büyük bir kısmının imar planlarını ve altyapılarının çoğu hazırlandı. Popülist söylemlere vaat etmiyor daha önce yaptığımızı ve gelecekte yapabileceklerimizi anlatıyoruz. Ben Susurluk Belediye Başkanı Seçildiğimde belediye bütçesinin halkımız ve şehrimiz için en iyi şekilde yöneteceğim”

” Nasıl Yapacaksınız Diyorlar “

Seçim çalışmaları esnasında kendilerine bu kadar projenin nasıl yapılacağı konusunda sorular geldiğini de belirten Fahrettin Şener, “Biz bu projeleri sadece belediye bütçesi ile yapmayacağız. Bu projeleri Cumhur ittifakı olarak bakanlarımızın ve büyükşehir belediyesinin desteği ile gerçekleştireceğiz”

“Bizim Bu Şehir İçin Hayallerimiz Var”

Belediye Başkan Adayı Fahrettin Şener, kendisinin daha önceden Susurluk’a farklı alanlarda hizmetleri olduğunu belirttiği konuşmasında, “Geçmişte çeşitli görevlerde Susurluk’a hizmet etme şansım oldu ve bizim her fırsatta yaptığımız hayallerimizin ve Susurluk sevdamızın yalnızca bir bölümüydü.

Sizlerin destek ve teveccühüyle sevdamız yarım kalmayacak. Bizim şehrimiz için hayallerimiz var, görüyorum ki Susurluk halkı hizmete aç ve bir beş yıl daha kaybetmek istemiyor. Kentimizin artık istikrarlı bir yönetim, güçlü bir vizyon ile önünü açmanın vakti geldi. Yenilikçi, akılcı ve dinamik bir ekip anlayışı ile Susurluk’u çok çalışarak ve üreterek; ayırmadan ayrışmadan bir ve beraber yöneteceğiz”

“Hedefimiz Çoğulcu ve Şeffaf Belediyecilik “

Fahrettin Şener, yerel yönetime gelmeleri halinde şehrin gündeminde her ne olursa olsun kişi ve kurum ayırmaksızın hizmet vereceklerini belirterek, “Halkımızın ve şehrimizin gündemi ve derdi olan her meseleye kurum ayrımı yapmaksızın doğru ve düzenli bir koordinasyon sağlayarak, çözüme ulaştıracağız. Siyasette hizmetin tarafı olmaz. Susurluk Belediye Başkanı olduğumda her görüşten ve düşünceden tüm Susurluk’un Başkanı olarak görev yapacak; çoğulcu ve şeffaf bir belediyecilik anlayışını benimseyeceğim. Susurluk hepimizin ve biz büyük bir aileyiz. Haydi hep birlikte el ele verelim ve Susurluk’u daha yaşanabilir bir kent yapalım” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

“Ayranları yok içmeye “

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.