DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2060519-0.7989%
Balıkesir
13°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Fenerbahçe, galibiyet serisini sürdürüyor

Fenerbahçe, galibiyet serisini sürdürüyor

ABONE OL
Ekim 1, 2023 18:46
Fenerbahçe, galibiyet serisini sürdürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe, Süper Lig’de Çaykur Rizespor’u 5-0 mağlup ederek bu sezonki galibiyet serisini 14 maça çıkarmış oldu. 

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Fenerbahçe, evinde karşılaştığı Çaykur Rizespor’u 5-0 mağlup ederken, goller Szymanski, İrfan Can Kahveci, Edin Dzeko, Dusan Tadic ve Joshua King’ten geldi. Yeni sezona galibiyet serisiyle başlayan Fenerbahçe, ligde oynadığı ilk 7 maçta 7 galibiyet elde etti.

Galibiyet serisi 14 maça çıktı

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde sezona başarılı giriş yapan Fenerbahçe, galibiyet serisine Çaykur Rizespor maçında da devam etti. UEFA Konferans Ligi elemelerinde Zimbru, Maribor ve Twente ile oynadığı toplam 6 maçta 6 galibiyet elde eden sarı-lacivertliler, grup aşamasında da Nordsjaelland’ı yendi. Süper Lig’de de Gaziantep FK, Samsunspor, MKE Ankaragücü, Antalyaspor, Alanyaspor ve Başakşehir’e karşı üstünlük sağlayan Kanarya, Çaykur Rizespor’u da mağlup etmeyi başardı. Fenerbahçe, bu sezon oynadığı 14 maçın tamamında galibiyet sevinci yaşadı.

40 bin 340 taraftar izledi

Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor arasında oynanan lig maçını 40 bin 340 biletli taraftar izledi. Ülker Stadyumu’nda tribünleri dolduran sarı-lacivertli taraftarlar ilk dakikadan itibaren takımlarını destekledi. Farklı sonuçla biten karşılaşmanın ardından futbolcular, sevinçlerini taraftarlarla birlikte yaşadı. Öte yandan Rizesporlu taraftarlar da kendilerine ayrılan bölümde müsabakayı takip etti.

(İHA)

Fenerbahçe’den farklı galibiyet: Fenerbahçe: 5 – Çaykur Rizespor: 0

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.