DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22352471.90664%
Balıkesir
29°

AÇIK

04:09

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Fenerbahçe, Pendikspor’u Ağırlıyor: Şampiyonluk İçin Kritik Maç

Fenerbahçe, Pendikspor’u Ağırlıyor: Şampiyonluk İçin Kritik Maç

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Fenerbahçe, şampiyonluk mücadelesinde Pendikspor’u konuk edecek. Sarı-lacivertliler, üç puan alarak Galatasaray'ın mağlup olmasını bekleyecek. Lider Galatasaray ile arasında 3 puan olan Fenerbahçe, İstanbulspor'u mağlup ederek Galatasaray- Konyaspor karşılaşmasından ise Galatasaray'ın mağlubiyet almasını bekleyecek. 

ABONE OL
Mayıs 26, 2024 15:38
Fenerbahçe, Pendikspor’u Ağırlıyor: Şampiyonluk İçin Kritik Maç
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe – Pendikspor Maçı Ne Zaman ve Hangi Kanalda?

Trendyol Süper Lig’in 38. haftasında, şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Pendikspor’u Ülker Stadyumu’nda ağırlayacak. Maç, 26 Mayıs Pazar günü saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

 Fenerbahçe Şampiyonluk Yolunda

Fenerbahçe, Galatasaray ile şampiyonluk mücadelesini sürdürmek için Pendikspor karşısında galibiyet arayacak. Sarı-lacivertliler, bu sezon ligin en çok gol atan takımı olarak dikkat çekiyor. Özellikle Dzeko, Tadic ve Szymanski gibi yıldız oyuncular, takımın hücum gücünü artırıyor.

  Pendikspor’un Durumu

Pendikspor, bu sezon ligde düşme hattında bulunuyor ve son 5 maçında sadece 1 galibiyet elde etti. İstanbul ekibinin kalan 4 maçta mağlubiyetle ayrılması, takımın performansında büyük bir düşüş olduğunu gösteriyor. Bu maçta alacakları sonuç, onların ligdeki konumlarını belirlemede önemli bir rol oynayacak.

  İlk 11’ler ve Maçın Hakemleri

Fenerbahçe’nin muhtemel ilk 11’i: Livakovic, Mert, Serdar, Oosterwolde, Ferdi, Krunic, Fred, Mert Hakan, Cengiz, Tadic, Dzeko.

Pendikspor’un muhtemel ilk 11’i: Erdem, Serkan, Murat, Welinton, Nuno, Lusamba, Badou, Gökcan, Thiam, Umut, Halil.

Maçın hakem ekibi de belli oldu. Fenerbahçe – Pendikspor karşılaşmasını Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam’ın yardımcılıklarını Mustafa Sönmez ve Candaş Elbil yapacak.

 Kritik Mücadelede Gözler Yıldızlarda

Fenerbahçe, Pendikspor karşısında mutlak galibiyet hedeflerken, gözler yine takımın yıldız oyuncularında olacak. Özellikle Edin Dzeko, Tadic ve Szymanski’nin performansları, maçın sonucunu belirlemede büyük önem taşıyor. Fenerbahçe’nin güçlü hücum hattı, Pendikspor savunmasını zorlayacak gibi görünüyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.