DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22355001.52138%
Balıkesir
29°

AÇIK

13:20

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’dan önemli açıklamalar

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’dan önemli açıklamalar

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:11
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’dan önemli açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Konferans Ligi’nde karşılaşma mücadelesinde Nordsjaelland maç öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Sakatlanan Cengiz Ünder’in sahalardan tamamen uzak kalacağı zamanla alakalı bilgi veren Kartal, ”Cengiz Ünder’in sakatlığı gerçekten bizi çok şaşırttı. Birinci dakikada alışık olmadığımız bir sakatlık. En az 2, en çok 3 hafta sakatlığı olacak.”

Konferans Ligi’nde oynayacakları Nordsjaelland karşılaşması öncesinde Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal önemli açıklamalarda bulundu.

Antalyaspor maçında sakatlanan Cengiz Ünder’in durumuna dair bilgi veren Kartal, milli futbolcunun 2-3 hafta sahalardan tamamen uzak kalacağını söyledi.

SAKATLIĞI GERÇEKTEN BİZİ DE ŞAŞIRTTI

İsmail Kartal yapmış olduğu açıklamada, “Cengiz Ünder’in sakatlığı gerçekten bizi çok şaşırttı. Birinci dakikada hiç alışık olmadığımız bir sakatlık. En az 2, en çok 3 hafta sakatlığı olacak. Emre Mor’un da sakatlığı geçti gibi görünüyor. 2-3 haftaya kadar takıma döneceğini tahmin ediyorum.”

İsmail Kartal’ın açıklamaları ise şöyle:

EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANIYORUZ

Maça gelince, son olarak oynadığımız lig maçında kazandığımız için çok mutluyuz. Türkiye’de hiçbir maç kolay değil. Her maçın zorlukları var. Gerçekten her takım kendine göre daha güçlü tarafları var. Herkes, daha iyi olmak ve bize karşı da motive oynamaya çalışıyorlar.

3-2 kazanmasını bildik. Bu maça da en iyi şekilde hazırlanıyoruz. İlk maç olması itibaren kazanıp 3 puan almak istiyoruz. İnşallah taraftarımızın da vermiş olduğu destekle birlikte bunu gerçekleştireceğimizi düşünüyorum.

KİM 6 NUMARA OYNAYACAK?

6 numara pozisyonunda 4 tane futbolcumuz var. İsmail, Bertuğ, Zajc, Crespo. Duruma göre, rakibe göre, futbolcuların sağlık durumuna göre bunları bir kez daha değerlendirebiliriz. Yarınki maçta belki Crespo, belki Zajc’ı oynatabiliriz. Lig maçlarında ise Türk olduğu için İsmail ve Bertuğ’a çok ihtiyacımız olacak. Dönüşümlü olarak da, rakibe göre o pozisyonundaki futbolcuları değerlendirmiş olacağız.

KENT’İN PERFORMANSINDAN GAYET MEMNUNUM

Sonuçta biz bir takımız. Bütün futbolcularımız değerli. Her futbolcumuz neler yapabileceğini biliyoruz. Her maça, rakibe göre futbolcularımızı hazırlıyoruz. Kent de oynadığı maçlarda iyi oynadı.

Antrenmanlardaki performansından memnunuz.27-28 kişilik kadromuz var. Türkiye’de yapılan maçlara göre kadroyu planlamak farklı bir şey. Avrupa’da elimiz daha rahat oluyor. Futbolcuları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Kent’in performansından gayet memnunum.

AVRUPA’DA GOL YEMEYEN BİR TAKIM

Zayıf rakip diye bir şey yok. Her rakip kendine göre rakip. Yarınki rakibin tek mağlubiyeti var. Ligde 3. sıradalar. Avrupa’da gol yemeyen bir takım. Sistemi olan bir takım. Kolay bir rakip değil güçlü ve, zor bir takıma karşı oynayacağız.

İŞİMİZİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ

Ben pek işin o tarafında değilim. Takip de etmiyorum. 30 da 30 olsa bile, öyle bir iş yapıyoruz ki, herkesin bildiği bir işi yapmış oluyoruz. Ben ne yaptığımı gayet iyi biliyorum.

Biz işimize bakıyoruz. Dışarının ne söylediğine çok fazla itibar etmiyorum. Futbolcularla her gün yaşayan bizleriz. Her futbolcunun ne kadar katkı yapabileceğini biliyoruz. İşimizi yapmaya çalışıyoruz. İnşallah sezon sonuna kadar elimizden geleni yapar ve mutlu sona ulaşırız.

(HABER MERKEZİ)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.