DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22357770.67003%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
FETÖ’cü doktorun soruşturmasında yeni gelişme

FETÖ’cü doktorun soruşturmasında yeni gelişme

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:11
FETÖ’cü doktorun soruşturmasında yeni gelişme
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’da faaliyet gösteren bir klinikte FETÖ/PDY üyesi olduğu iddia edilen doktor Süleyman S.Z., çocuklar üzerinde hipnoz ettiği ve ailelere cinsel istismar tuzağı kurduğu iddialarıyla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Doktorun hayvanlarda kullanılan ilaçları yaklaşık 40 çocuğa verdiği öne sürülüyor.

Bakırköy Sulh Ceza Hakimliği tarafından çocukların tekrarlayan travmalara maruz kalmamaları ve soruşturmanın sağlıklı bir biçimde yürütülebilmesi amacıyla yayın yasağı getirilmesine karar verdi.

İstanbul’da FETÖ/PDY üyesi doktor Süleyman S.Z.’nin bir klinikte hayvanlarda kullanılan ilaçları 40’a yakın çocuğa verip hipnoz ederek ailelere ‘cinsel istismar’ tuzağı kurduğu iddiası üzerine soruşturma başlatılmıştı.

Bakırköy 7. Sulh Ceza Hakimliği mağdur çocukların kimliklerinin ortaya çıkmasına neden olabilecek soruşturma kapsamına ilişkin bir takım bilgi ve görüntüler yayınlandığının gözlemlenmesi üzerine çocukların tekrarlayan travmalara maruz kalmamaları ve soruşturmanın sağlıklı bir biçimde yürütülebilmesi amacıyla her türlü haber, röportaj ve olay görüntülerine ilişkin yayın yasağı getirilmesine karar verdi.

(İHA)

Arda Güler’den güzel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.