DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22355001.52138%
Balıkesir
29°

AÇIK

13:20

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Fetullah Gülen Öldü mü? Yeğeni Açıkladı

Fetullah Gülen Öldü mü? Yeğeni Açıkladı

Fetullah Gülen'in ölümü hakkındaki iddialara, yeğeni Ebuseleme Gülen'den yanıt geldi. Gülen'in ölmediğini fakat çok hasta olduğunu belirtti.

ABONE OL
Haziran 3, 2024 14:02
Fetullah Gülen Öldü mü? Yeğeni Açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gülen’in Sağlık Durumu: Ölüm İddialarına Yanıt

ABD’nin Pensilvanya eyaletinde bulunan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen’in ölümüne dair spekülasyonlar, yeğeni Ebuseleme Gülen tarafından yapılan açıklama ile cevap buldu.

Yeğeninden Açıklama

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in sağlık durumu hakkında konuşan yeğeni Ebuseleme Gülen, “Ölmedi ama gerçekten çok hasta ve özel ilgiye muhtaç durumda şu an. Onu kaçıranların amacı, kalan hakkın, yönetim hakkının kendilerinde kalması. Öz kardeşine bile göstermiyorlar” dedi. Bu açıklama, Gülen’in sağlık durumu hakkındaki endişeleri artırdı.

Mezar Yeri ve Güvenliklerin Çekilmesi İddiaları

Pensilvanya’da Gülen’in uzun yıllar kaldığı örgüt merkezinden silahlı güvenliklerin ayrılması ve üstü örtülü bir mezar yerinin bulunması, “Fetullah Gülen öldü mü?” sorusunu gündeme getirmişti. Ancak, Ebuseleme Gülen’in yaptığı açıklama, bu iddiaları yalanladı.

“Ölmedi Ama Çok Hasta”

Ebuseleme Gülen, amcasının sağlık durumuyla ilgili, “Ölmedi ama gerçekten çok hasta ve özel ilgiye muhtaç durumda şu an. Onu kaçıranların amacı, kalan hakkın, yönetim hakkının kendilerinde kalması. Davanın sahipleriymiş havası estirmek için alıp götürdüler. Benim babama bile göstermiyorlar, öz kardeşine” ifadelerini kullandı. Bu sözler, örgüt içindeki güç mücadelesinin ve karmaşanın sürdüğünü gösteriyor.

FETÖ İçindeki Güç Mücadelesi

Gülen’in ciddi sağlık sorunları yaşadığı ve örgüt içinde yönetim hakkı konusunda bir çekişme olduğu ortaya çıktı. Ebuseleme Gülen’in açıklamaları, FETÖ’nün iç dinamiklerindeki belirsizlikleri gözler önüne serdi. Örgüt içindeki bu çekişme, Fetullah Gülen’in sağlık durumunun kötüleşmesiyle daha da belirgin hale geldi.

Kamuoyunda Yankılar

Fetullah Gülen’in sağlık durumu ve ölüm iddiaları, Türkiye’de ve dünyada geniş yankı uyandırdı. Gülen’in sağlık durumunun kritik olduğu ve örgüt içindeki güç mücadelesinin sürdüğü anlaşıldı. Bu durum, FETÖ’nün geleceği hakkında belirsizlikleri artırıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.