DOLAR 32,3562 -0.4%
EURO 34,7624 -0.21%
ALTIN 2.403,28-0,79
BITCOIN 1868125-1.12895%
Balıkesir
15°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Futbol ve Sinema Dünyasının İkonu OJ Simpson Hayatını Kaybetti 

Futbol ve Sinema Dünyasının İkonu OJ Simpson Hayatını Kaybetti 

 OJ Simpson, 76 yaşında kanserle mücadele ederken hayatını kaybetti. Ünlü futbolcu ve sinema oyuncusu olarak tanınan Simpson, 1994'te eski eşi ve arkadaşının cinayetiyle gündeme gelmişti. Ancak, jüri tarafından suçsuz bulunmuştu.

ABONE OL
Nisan 11, 2024 20:30
Futbol ve Sinema Dünyasının İkonu OJ Simpson Hayatını Kaybetti 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

OJ Simpson’un Hayatı ve Kariyeri

Orenthal James Simpson, hem futbol sahasında hem de sinema dünyasında önemli bir figürdü. Güney Kaliforniya Üniversitesi’nde futbol oynayarak şöhret kazandı. Kolej futbolunda üstün performansıyla Heisman Ödülü’nü kazandıktan sonra NFL’de uzun yıllar boyunca Buffalo Bills forması giydi.

Futbol ve Sinema Dünyasının İkonu OJ Simpson Hayatını Kaybetti 

Futbol ve Sinema Dünyasının İkonu OJ Simpson Hayatını Kaybetti_1

Cinayet Davası ve Jüri Kararı

1994 yılında eski karısı Nicole Brown Simpson ve arkadaşı Ronald Goldman’ın ölü bulunmasıyla Simpson cinayetle suçlandı. Ancak, ulusal bir ilgiyle izlenen mahkemede jüri, Simpson’ı suçsuz buldu. Simpson 2017 yılında şartlı tahliye ile serbest bırakıldı. Bu karar, ülke çapında büyük tartışmalara neden oldu.

Futbol ve Sinema Dünyasının İkonu OJ Simpson Hayatını Kaybetti _2

Sonraki Yaşamı ve Ölümü

Cinayet davasından sonra Simpson, televizyon reklamlarında ve sinema filmlerinde rol aldı. Ancak, yaşamının geri kalanında cinayet davasıyla anıldı. Çarşamba günü ailesi tarafından yapılan bir açıklamaya göre, Simpson etrafındaki sevdikleriyle birlikte vefat etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.