DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22329211.75949%
Balıkesir
29°

AÇIK

13:20

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Galatasaray Bandırmaspor ile Son 16 Turunda Eşleşti

Galatasaray Bandırmaspor ile Son 16 Turunda Eşleşti

ABONE OL
Temmuz 19, 2024 11:55
Galatasaray Bandırmaspor ile Son 16 Turunda Eşleşti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray Bandırmaspor ile Türkiye Ziraat Kupasında son 16 turunda eşleşti. Maçın tarihi ne zaman ve saat kaçta. Detaylar haberimizde.

6-8 Şubat 2024 tarihinde oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası’nın kura çekimi İstanbul’da yapıldı. Teksüt Bandırmaspor Kulübünü temsilen İsmail Aydın’ın katıldığı kura çekimlerinde Teksüt Bandırmaspor’un rakibi Galatasaray oldu.

Ziraat Türkiye kupası son 16 turunda kuralar çekildi. Teksüt Bandırmaspor'un rakibi ise Galatasaray oldu.

Bandırmaspor’un Rakibi Galatasaray

Kura çekimi sonrasında A Haber Spor kanalına konuşan Bandırmaspor Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Aydın, Ziraat Türkiye kupası Türkiye’nin en önemli markalarından bir tanesi olduğunu belirterek; ” Öncelikle burada olmak bizim için çok önemli, çok değerli. Türkiye’nin en güzide kulüplerinden bir tanesi Galatasaray. Çok saygı duyduğumuz bir kulüp. Biz elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Tabi tek maç. Her zaman sürprizlere açık oluyor. Tabi ki amacımız bir üst tura çıkmak. Ben kendilerine de başarılar diliyorum. Umarım bir sakatlığın olmadığı, centilmenlik içerisinde geçen bir maç olur” diye konuştu.

Ziraat Türkiye kupası son 16 turunda kuralar çekildi. Teksüt Bandırmaspor'un rakibi ise Galatasaray oldu.

Bandırmaspor’un Rakibi Galatasaray ( Cenk Ergin )

Galatasaray’ı temsilen kura çekim törenine katılan Galatasaray Furbol Direktörü Cenk Ergin ise kura çekimi sonrasında yaptığı açıklamada, “Öncelikli olarak bütün takımlara hayırlı olsun diyorum. Umarım güzel bir tur olur. Umarım her kulüpte olduğu gibi tur atlayan taraf biz oluruz diyoruz. Bandırmaspor önemli bir futbol kulübü iki sene önce finale kadar çıkmışlar ve ligin kapısından dönmüşlerdi. Her zaman takip ettiğimiz değerli bir ekip. Değerli bir teknik adamları var. Bizim için en büyük avantaj ise kendi sahamızda oynayacak olmamız. Çok yoğun bit maç trafiği içerisindeyiz. Yoğun trafik içerisinde en büyük avantaj dediğim gibi evimizde oynayacak olmamızdır” dedi.

HABER MERKEZİ

” Başpehlivan Sabri Acar Vefat Etti” 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.