DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22728271.71888%
Balıkesir
26°

AÇIK

20:35

AKŞAMA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Galatasaray-Konyaspor Maçı Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Galatasaray-Konyaspor Maçı Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Galatasaray ve Konyaspor arasındaki Süper Lig karşılaşması büyük bir heyecanla bekleniyor. Maçın saat kaçta, hangi stadyumda oynanacağı, hakemi ve yayınlanacağı kanal hakkında tüm detaylar burada.

ABONE OL
Mayıs 26, 2024 15:27
Galatasaray-Konyaspor Maçı Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trendyol Süper Lig’in 38. ve son haftasında, Galatasaray Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Galatasaray oyananacak olan bu karşılaşmaya galibiyet parolası ile çıkarken maçtan elde edeceği bir puan ise Galatasaray’ı şampiyon yapacak.

Maç, 19:00’da başlayacak ve Bein Sports’tan canlı yayınlanacak. İki takım arasında ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan maçı sarı-kırmızılılar 3-0 kazanmıştı.

H2: Galatasaray’ın Zorlu Deplasman Serüveni

Galatasaray, geçtiğimiz sezonlarda Konyaspor’a konuk olduğu son 3 maçı da kaybetti. Bu sefer bu kötü seriyi bozarak, puan ya da puanlar almak istiyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sahaya güçlü bir kadroyla çıkarak galibiyet hedefliyor. Takımın yıldızları Mauro Icardi, Dries Mertens ve Lucas Torreira, bu kritik maçta takımının en büyük kozları olacak.

 Konyaspor’un Ev Sahibi Avantajı

Konyaspor ise kendi sahasında Galatasaray karşısında başarılı sonuçlar almanın özgüveniyle sahaya çıkacak. Teknik direktör Aleksandar Stanojević yönetimindeki Konyaspor, taraftar desteğiyle güçlü rakibini yenmek ve sezonu güzel bir şekilde tamamlamak istiyor. Konyaspor’un etkili oyuncuları Zymer Bytyqi, Endri Çekiçi ve Soner Dikmen, bu maçta öne çıkabilecek isimler arasında.

 Maçın Hakemi Tugay Kaan Numanoğlu

Bu önemli karşılaşmayı Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Numanoğlu, bugüne kadar yönettiği birçok maçta adil ve tarafsız yönetimiyle tanınan bir hakem. Konyaspor-Galatasaray maçının sorunsuz bir şekilde geçmesi için tüm gözler Tugay Kaan Numanoğlu’nda olacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.