DOLAR 32,2675 0.08%
EURO 34,7994 0.05%
ALTIN 2.406,06-0,12
BITCOIN 2044442-1.06146%
Balıkesir
23°

AÇIK

20:14

AKŞAMA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Geleceğin Yöneticileri Çam ve Sakura Hastanesini Ziyaret Etti

Geleceğin Yöneticileri Çam ve Sakura Hastanesini Ziyaret Etti

ABONE OL
Aralık 19, 2023 15:10
Geleceğin Yöneticileri Çam ve Sakura Hastanesini Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırma Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi öğrencilerinden oluşan 50 kişilik grup İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesini ziyaret ederek gezen ilk öğrenci grubu oldu.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi bünyesinde bulunan Sağlık Yönetimi bölümünde eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdüren öğrenciler tarafından hastanenin sağlık yönetimi alanında işleyişini yerinde görmek maksadıyla gerçekleştirilen geziye katıldılar.  Dr. Öğr. Üyesi Arzu Bulut nezaretinde Sağlıklı Yönetim Topluluğu başkanı ve öğrencilerinden oluşan grup, burada Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit, Nöroloji Ortopedi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mücahit Kapçı, Koordinatör Başhekim Yardımcısı Opr. Dr. Serkan İskender, Rönesans Holding Hastaneler Direktörü Mehmet Karakuş tarafından karşılandı.

Hastane yönetimi tarafından karşılan öğrencilere hastane yönetimi tarafından ilk olarak Şehir Hastanelerinin işleyişi, sağlıkta dönüşüm ve sağlığın geleceğine dair bilgilendirmelerde bulunuldu. Daha sonra öğrenciler hastane içerisinde bulunan birimleri gezdi. 

Geziye ilişkin açıklamalarda bulunan gezi koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Arzu Bulut, gezinin amacının teorik olarak verilen eğitimlerin öğrencilere yerinde göstermek olduğunu söyledi. Bulut, “Biz Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlıklı Yönetim Topluluğu öğrencilerimiz ile  Başakşehir Çam ve Sakura hastanesini ziyaret ederek burada öğrencilerimizin yataklı tedavi servisleri ve labaratuar hizmetlerini yerinde görerek değerlendirdik.

Gezimiz esnasında ayrıca stok yönetimine yönelik tıbbi sarf depo, ayniyat depo, destek hizmetlerden atık yönetimi, çamaşırhane hizmetleri, yemek hizmetlerini yerinde inceleyerek değerlendirmelerde bulunduk” diye konuştu.

Gezinin sonunda merkezi yardım masasına (MYM) geçen öğrenciler hastane çalışanları tarafından iletilen taleplerin ne şekilde ve hangi sırala ile gerçekleştirildiğini görmüş oldular.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.