DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20625070.97095%
Balıkesir
13°

HAFİF YAĞMUR

16:56

İKİNDİYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
GÜNTEKİN ONAY’DAN ALİ PALABIYIK’A ELEŞTİRİ

GÜNTEKİN ONAY’DAN ALİ PALABIYIK’A ELEŞTİRİ

ABONE OL
Mayıs 6, 2023 21:47
GÜNTEKİN ONAY’DAN ALİ PALABIYIK’A ELEŞTİRİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü spor yorumcusu ve yazar Güntekin Onay, Bandırmaspor’a skandal bir penaltı kararı veren Hakem Ali Palabıyık’ı eleştirdi. 

beINsports yayınlanan beIN SÜPER Lig programında tartışılan hakem hatalarına İzmir deplasmanında Bandırmaspor’u yakan Ali Palabıyık yorumu damga vurdu. Programın moderatörü Güntekin Onay, VAR’a rağmen penaltı kararı veren Palabıyık’ı eleştirdi. Onay, “Geçtiğimiz hafta Ali Palabıyık skandal bir karara imza attı. VAR penaltı yok diye çağırdı. Gidip izledikten sonra yine penaltı noktasını gösterdi. Pozisyonun penaltıyla uzaktan yakından alakası yok” dedi.

“OLMAYAN BİR PENALTI VERDİ”

Yorumcular Feyyaz Uçar, İlker Yağcıoğlu, Tolga Zengin ve Emre Aşık’ın olduğu programda VAR ve hakem hataları gündeme geldi. Hakem hatalarına en bariz örnek olarak ise geçtiğimiz hafta Altınordu – Bandırmaspor maçında hakem Ali Palabıyık’ın verdiği penaltı kararı gösterildi. Güntekin Onay, Palabıyık’ın VAR’ın penaltı yok uyarısına rağmen beyaz noktayı göstermesinin skandal bir karar olduğunu söyledi.

Haber: Fatma DUYMAZ

BANBAN’DA KIYIM

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.