DOLAR 32,4392 -0.01%
EURO 34,7625 -0.18%
ALTIN 2.432,11-0,11
BITCOIN 20930061.80788%
Balıkesir
16°

PARÇALI BULUTLU

04:18

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Haftalık burç yorumları (02 Ekim-08 Ekim 2023)

Haftalık burç yorumları (02 Ekim-08 Ekim 2023)

ABONE OL
Ekim 2, 2023 10:23
Haftalık burç yorumları (02 Ekim-08 Ekim 2023)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

02 Ekim-08 Ekim 2023 Haftası

Haftaya 29 Eylül 2023 günü gerçekleşen Koç Dolunayı’nın etkilerini hissetmeye devam ederek başlıyoruz. Özellikle dolunay yöneticisi olan Mars’ın Güney Ay Düğümü ile kavuşması ve Plüton’la olan karesi bizleri birlikteliklerimiz, ilişkilerimiz, ortaklıklarımız ve ticari faaliyetlerimizle ilgili geriye dönük hesaplaşmalar içerisine sokabilir. Mücadele isteğimiz artarken adalet arayışı içerisine girebiliriz ancak sonrasında pişman olmamak adına öfkemizi doğru yere yönlendirebilmemiz sağlıklı iletişim kurarak kendimize ve karşımızdaki kişilere karşı adil olabilmemiz ilişkilerimiz ve birlikteliklerimiz açısından oldukça önemli olacaktır. Mars, Plüton sert açıları zorlayıcı durumları ani gelişen kötücül olayları gösterdiği için hafta genelinde etkileri bizi bir hayli yorabilir.

Merkür ve Neptün karşıtlığının keskinleşmesi nedeniyle özellikle virüs ve mikrop kaynaklı rahatsızlıklar yaşamamız, bu konularda şifa arayışı içerisine girmemiz gerekebilir. Aynı zamanda zihin karışıklığı, ne istediğimizi tam olarak algılayamama, hayaller ve gerçeklikler arasında kalma gibi durumlar yaşayabiliriz. İmzalanan belgelerde, anlaşmalarda, ticaret konularında yaşanabilecek olumsuzlukların yanı sıra yakın çevremizle olan ilişkimiz ve iletişimimizle ilgili dikkatli olmamız gereken etkiler altında olacağız. Bizler için yeni başlangıçlar yapmamız, net ve kesin kararlar almamamız sonrasında pişmanlık yaşamamak adına çok daha iyi olacaktır. Hafta genelinde bilinçaltımızı etkileyen, bizi huzursuz eden ya da korkularımızla yüzleşmemiz gereken durumlarda yaşayabiliriz. Rüyalarımızın yoğunluğunun yanı sıra kendimizi yorgun, düşünceli ve içe dönük hissedebiliriz. Gerçeklik algımızda yaşayacağımız kafa karışıklığı, bunalmışlık hissi, önünü görememe, düşündüklerimizi gerçekleştirememe gibi durumların yanı sıra aldanma, aldatma, kandırma ve kandırılmalar sonucunda ortaya çıkan gerçeklerle yüzleşmek zorunda da kalabileceğimiz etkiler altında olacağız.

Bu haftanın bizler için diğer önemli vurgusu kaynak arayışlarımız, mali konuları yapılandırmak ve ödemeleri gerçekleştirmek olacaktır. Hafta sonuna doğru yoğun, gergin etkiler ve enerjiler bizlerle olacağı için her konuda dikkatli ve sağduyulu olmamızda fayda var.

Haftanın hepimiz için kolaylıkla geçmesini, güzellikler getirmesini dilerim.

Haftanın Burçlara Etkisi
Yükselen Koç ve Koç Burcu

İş hayatınız, günlük rutininiz, sağlığınızla ilgili konular gündeminizde. Kendinizi halsiz ve yorgun hissedebilir kontrollerinizi yaptırmanız gereken sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinize oldukça dikkat etmeniz ve mücadele etmeniz gereken durumlara karşın öfkenizi kontrol edebilmeniz ve ani davranışlardan kaçınmanız oldukça önemli. Çalışma hayatınızda beklentilerinizin karşılanmasında zorlanacağınız ve kontrol edemediğiniz durumlar yaşayabileceğiniz etkiler altındasınız.

Yükselen Boğa ve Boğa Burcu

İstekleriniz, yetenekleriniz, keyif aldığınız konular, çocuklarınız ve aşk hayatınız gündeminizde. Özellikle sevgi konularında kanma ve kandırılmalara, aldanma ve aldatılmalara açık durumlar yaşayabileceğiniz için verilen sözlere, yeni tanıştığınız insanlara oldukça dikkat etmeniz gerekiyor. Aşk ve sevgi konularında hayallere kapılarak ya da verilen sözlere inanmanız sonucunda ani kararlar vererek başlangıçlar yapabileceğiniz etkiler altındasınız.

Yükselen İkizler ve İkizler Burcu

Aileniz, ebeveynleriniz ve evinizle ilgili konular gündeminizde. Sorumluluklarınızın arttığını hissedebilir, sizi yoran ve halsiz bırakan durumların yanı sıra hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Beklentileriniz ve gerçeklikleriniz arasında kalmanız nedeniyle eviniz, ebeveynleriniz ve ailenizle ilgili kararlar alarak planlamalar yapmak konusunda zorlanabilirsiniz. Alım satım ve ticaret konularında temkinli olmanız, yaptığınız anlaşmalara, verdiğiniz sözlere ve söylemlerinize dikkat etmeniz gereken etkiler altındasınız.

Yükselen Yengeç ve Yengeç Burcu

Yakın çevreniz, kardeşleriniz, ticaret, eğitim konuları, anlaşmalar ve imzalar gündeminizde. Özellikle anlaşmalar ve ticaretle ilgili konularda size verilen sözlere, attığınız imzalara oldukça dikkat etmeniz gerekiyor. İkili ilişkileriniz, birliktelikleriniz, aile ve ev yaşantınızla ilgili zorlayıcı durumlar yaşayabilir, öfkenize yenik düşebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminize özen göstermeniz, duyduğunuz her söze inanmamanız, sizin de dürüst söylemlerde bulunmanız gereken etkiler altındasınız.

Yükselen Aslan ve Aslan Burcu

Maddi konular, borçlarınız, alacaklarınız ve ödemelerinizle ilgili durumlar gündeminizde. Girişimlerinizle alakalı ve başlangıçlarınızla ilgili aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Borçlarınız ve alacaklarınızla ilgili sorunlar yaşamamak adına yapacağınız planlamalar oldukça önemli. İsteklerinizi belirleyememeniz sizi yorabileceği gibi sağlığınızla ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızın ve yakın çevrenizin desteğini bulabileceğiniz ve girdiğiniz ortamlarla mutlu olabileceğiniz etkiler altındasınız.

Yükselen Başak ve Başak Burcu

Kendiniz, evliliğiniz, ortaklığınız ve birliktelikleriniz gündeminizde. Ne istediğinizi tam olarak bilememeniz, gerçeklik algınızda oluşan bulanık etki nedeniyle evliliğiniz ve birlikteliklerinizle ilgili kafa karışıklığı yaşayabilir, kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Size söylenen her söze inanmamanız dikkatli ve temkinli davranmanız sizin de aynı şekilde doğru ve söylemlerde bulunmanız oldukça önemli. Sağlığınızla ilgili konularda dikkatli olmanız ve gerekli kontrollerinizi yaptırmanız gereken etkiler altındasınız.

Yükselen Terazi ve Terazi Burcu

Akışta kalmak zorunda olduğunuz, korkularınızla yüzleştiğiniz ve bilinçaltınıza ittiğiniz konular gündeminizde. Kendinizi ertelediğiniz ve yüzleşmek istemediğiniz bir çok konuda harekete geçerken bulabilirsiniz. İkili ilişkileriniz ve birlikteliklerinizle alakalı sizi zorlayan durumlar nedeniyle yol ayrımlarına gitmek ve kararlar almak isteyebilirsiniz. Emin olmadığınız hiçbir konuda karar almamaya özen göstermeniz, öfkenizi sağlıklı bir şekilde kanalize etmeniz gerekiyor. Mücadele etmenizi gerektiren durumlara karşın hayal kırıklıkları yaşayabileceğiniz etkiler altındasınız.

Yükselen Akrep ve Akrep Burcu

Girdiğiniz sosyal ortamlar, arkadaş gruplarınız ileriye dönük hedefleriniz gündeminizde. Yeni tanıştığınız kişilere, girdiğiniz ortamlara, internet üzerinden yaptığınız alışverişlere, başlattığınız proje ve girişimlere dikkat etmeniz gerekiyor. İkili ilişkilerinizle alakalı yeni kararlar alarak yol ayrımlarına gitmek isteyebilir, aşk hayatınız ve mutlu olduğunuz konularla ilgili hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Kendinizi gergin ve yorgun hissedebileceğiniz etkiler altındasınız.

Yükselen Yay ve Yay Burcu

Kariyeriniz, planlarınız ve projeleriniz gündeminizde. Çok çalışmanızın karşılığını bulamadığınızı, hedeflerinizin gerçekleşmediğini düşünerek hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Eviniz, aileniz sorumluluklarınız ve kariyeriniz arasında kalabilir, kendinizi bu nedenle yorgun ve huzursuz hissedebilirsiniz. İşiniz, hayalleriniz ve beklentilerinizle ilgili sizi engelleyen durumlar ile müdahale edemediğiniz sorunlara karşı yaptığınız yeni plan ve hedeflerinize yönelik olarak temkinli hareket etmeniz gereken etkiler altındasınız.

Yükselen Oğlak ve Oğlak Burcu

Yurtdışı ile ilgili konular uzak yolculuklarınız, beklediğiniz belgeler, varsa mahkemelerinizle ilgili durumlar gündeminizde. Hakkettiğinizi düşündüğünüz, çözüme ulaşmasını istediğiniz konularda hayal kırıklıkları ile birlikte ertelenmeler ve gecikmeler yaşayabilirsiniz. İçinizde büyük bir mücadele isteği duyarken, isteklerinize ulaşabilmek adına harekete geçerek ani kararlar alabilirsiniz. Öfkenizi kontrol altında tutmanız gereken, kariyeriniz ve birlikteliklerinizle ilgili zorlayıcı durumlar yaşayabileceğiniz etkiler altındasınız.

Yükselen Kova ve Kova Burcu

Kredileriniz, borçlarınız, alacaklarınız, ortaklıklarınız ve sağlığınızla ilgili durumlar gündeminizde. Finansal konularda borç ve alacaklarınıza ilgili zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Özellikle kredi alma ve borç verme gibi konuları gerekirse ertelemeniz, attığınız imzalara dikkat etmeniz gerekiyor. Aşk hayatınız ve sizi mutlu eden konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hedef ve planlamalarınızı kolaylıkla gerçekleştirebileceğiniz durumların yanı sıra sizi destekleyen kişileri yanınızda bulabileceğiniz etkiler altındasınız.

Yükselen Balık ve Balık Burcu

Aldığınız kararlar, size verilen sözler ve sizin verdiğiniz sözler gündeminizde. Ne istediğinizi tam olarak bilememeniz nedeniyle kararsızlıklarla birlikte gelen odaklanma sorunları yaşayabilirsiniz. İkili ilişkileriniz, evliliğiniz, ortaklıklarınızla ilgili hissettiğiniz kafa karışıklığı ve gerçeklik algınızda oluşan bulanık etki nedeniyle her türlü yanlış anlamaya ve anlaşılmaya karşı dikkatli olmanız gerekiyor. Birlikteliklerinizle ilgili var olan sorunları çözmeniz ve dengede kalmanız gereken etkiler altındasınız.

İnstagram @astrologgulsah
Astrolog Gülşah A.

Sabırsızlanıyoruz…

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.