DOLAR 32,4481 0.06%
EURO 34,7450 -0.2%
ALTIN 2.422,57-0,49
BITCOIN 20523411.2102%
Balıkesir
14°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Haftalık Burç Yorumları (09 Ekim -15 Ekim 2023 )

Haftalık Burç Yorumları (09 Ekim -15 Ekim 2023 )

ABONE OL
Aralık 17, 2023 17:16
Haftalık Burç Yorumları (09 Ekim -15 Ekim 2023 )
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haftaya Ay’ın Aslan burcundaki seyri ile başlıyoruz. Parasal konular, otorite ile ilgili mücadeleler, üst yöneticiler, ticareti faaliyetler, krediler, güç ve güvenlikle ilgili konular da etkisini hissedeceğimiz etkiler bu hafta gündemimizde olacak.

Hafta geneli sağlığımıza, kaza ve yaralanmalara karşı dikkatli olmamız gerekiyor. İlişkilerimizle ilgili yapıcı olmamız gereken durumlarla karşılaşabiliriz bu nedenle sorunlarımızın çözümüne odaklı ani karar ve tutumlardan uzak durmamamızda fayda var. Mevcut düzeni sağlamak zorunda kalacağımız gelişmelerin yanı sıra geleceğe dönük kararlar almamız gereken etkiler altında olacağız.

 

Venüs Başak Burcunda

Venüs’ün Başak burcuna geçişi ile birlikte ilişkilerimizle ilgili karşılaştığımız sıkıntılar ve bizi zorlayan durumlar ile ilgili daha sorgulayıcı, derinlerde yatanı aramaya çalıştığımız ya da yanlış olduğunu gördüğümüz durumları düzeltmeye odaklı olduğumuz davranışlar içerisine girebiliriz. Sevmeyi ve sevilmeyi fedakârlık olarak görerek ve ne kadar emek verirsek o kadar çok sevileceğimizi düşünerek hareket edebilir ya da hak ettiğimiz değeri almadığımızı gördüğümüz konularda harekete geçebiliriz. Venüs’ ün başak burcunda ki seyrinde parasal ve mali konuların değişkenlik gösterebileceğini unutmamamız gerekiyor. Değerinden daha az olan mali kaynakların daha değerli gibi gözükmesi, ya da ederinden daha düşük değer görmesi gibi durumlar söz konusu olabilir. Bizler de kendi değerimiz ve değerlerimiz konusunda sorgulamalar içerisine girebiliriz. Çok çalışmak, düzen kurmayı istemek ilişkilerin detaylı analizini yapmak, sağlımızı ve bedenimizi ilgilendirilen konularda harekete geçmek istediğimiz bir süreç bizlerle olacak.

 

14 Ekim Güneş Tutulması

Etkisini bir yıl süreyle hissedeceğimiz Güneş tutulması 14 Ekim günü saat:20 55’ te Terazi burcunun 21 derecesinde ve Güney Ay Düğümü ve Chiron etkisinde gerçekleşiyor. Tutulma Ay Düğümlerin Koç ve Terazi burcunda ki seyrinde ilişkilerimiz, stratejik karar ve planlamalar, uyum içinde kalarak denge olabilmek adına verdiğimiz mücadelede bizlere büyük sınavlarla birlikte gelen yenilgileri ve sonrasında eğer çaba verdiysek kazanacağımız başarıları vadediyor. Bu nedenle ilişkilerimiz, adalet beklentilerimiz ve değişmesini istediğimiz konularda harekete geçmemiz ve gerekirse kararlar vermemiz konusunda bizi sınayan etkilerine hazırlıklı olmalıyız. Güneş Tutulması sorumluluklarımız ve beklentilerimiz arasında ki dengeyi bulmak için çabaladığımız bu dönemde emlak ve gayrimenkul konuları, topraklarımız, madenlerimiz, yer altı kaynakları, ailevi temalar, mutluluğumuz, yaratıcılığımız, diplomasi ve eğitimle ilgili konularda bizleri etkileyecektir.

Ülkemizi de etkileyecek olan tutulmanın hepimize güzellikler getirmesini dilerim.

 

Haftanın Burçlara Etkisi

Yükselen Koç ve Koç Burcu

İkili ilişkilerinizle ilgili uyum ve dengede kalmanız gereken bir zaman dilimindesiniz. İşiniz ve gündelik yaşantınızda çok çalışmanız gereken, sizi zorlayan ve kısıtlandığınızı hissettiğiniz durumlar yaşayabilirsiniz. Parasal ve mali durumunuzla ilgili sizi destekleyen etkiler söz konusu olabilir. Çocuklarınızla alakalı şifa gerektiren konular, aşk hayatınızda sizi destekleyen olumlu gelişmeler yaşanabilir. Mücadele ettiğiniz alanlarda tamamlamaların gerçekleşebileceği kadersel etkiler altındasınız.

 

Yükselen Boğa ve Boğa Burcu

İşiniz, sağlığınız, gündelik yaşantınızla ilgili konularda mücadele verebileceğiniz, aynı zamanda yüzleşmeler yaşayabileceğiniz durumlar söz konusu. İkili ilişkileriniz ve aşk hayatınızda sizi kısıtlayan etkilerin yanı sıra emek verdiğiniz konularda sorgulamalar içerisine girebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için çok çalışmanız ve iş hayatınızla ilgili karar vermenizi gerektiren ancak planlamalarınızın engellenebileceği etkiler altındasınız.

 

Yükselen İkizler ve İkizler Burcu

Çocuklarınız, aşk hayatınız, umut ettikleriniz ve beklentilerinizle ilgili mücadele etmeniz gereken durumlar gündeminizde. Yakın çevrenizle iletişiminizi artarken, girdiğiniz sosyal ortamlardan keyif alabilirsiniz. Planlamalarınız ve hedeflerinizle ilgili sizi destekleyen durumların yanı sıra ne istediğinizi sorgulayarak kararlar alabilirsiniz. Aileniz ve sevdiklerinizle ilgili konularda sorumluluk almanız ve emek harcamanız gereken aynı zamanda kısıtlandığınızı hissettiğiniz etkiler altındasınız.

 

 

 

Yükselen Yengeç ve Yengeç Burcu

Aileniz, sevdikleriniz ve hedeflerinizle ilgili mücadele etmeniz gereken durumlar gündeminizde. Sorumluluklarınızın artması ve yaşadığınız yoğunluk sebebiyle sağlığınızı ilgilendiren konularda şifa arayışlarına girmeniz gerekebilir. Mali kaynaklarınızı düzenlemek adına yapacağınız planlamalarda sizi kısıtlayan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kilo vermek ve hayatınıza düzen getirmekle ilgili konularda harekete geçmek isteyebileceğiniz etkiler altındasınız.

 

Yükselen Aslan ve Aslan Burcu

Yakın çevrenizle ilgili uyum ve dengede kalmanızı gerektiren, fikirlerinizi ve bakış açınızı etkileyen konular gündeminizde. İsteklerinizi gerçekleşmek için çalışmanız ve kararlı adımlar atmanız gerekebilir. Sağlığınızı ilgilendiren konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Mali ve parasal konularla alakalı zorlanmaların yanı sıra ortaklıklarınızla ilgili kararlar almanız gereken durumlar gündeminize gelebilir. Harcamalarınızla ilgili kısıtlamalara gitmeniz gelir ve gider durumunuzu planlamanız gereken etkiler altındasınız.

 

Yükselen Başak ve Başak Burcu

Parasal ve mali konularla ilgili mücadele etmeniz gereken durumlar gündeminizde. Bu konularda planlamalar yaparak düzeni sağlamaya çalışmak sizi yorabilir. Aynı zamanda ilişkileriniz konusunda ne kadar değer görüp görmediğinizi sorgulayabilir, kendinizde bu konularda emek vermeniz gerektiğini düşünerek harekete geçmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili düzenlemeler içerisine girmek isteyebileceğiniz, kendinizle ilgili yeni kararlar alarak harekete geçebileceğiniz ve sizin için gereken sorumluluklar yüklenebileceğiniz etkiler altındasınız.

 

Yükselen Terazi ve Terazi Burcu

İkili ilişkilerinizde ve birlikteliklerinizde mücadele etmeniz gereken kadersel etkiler gündeminizde. Uzun zamandan beri sizi zorlayan konularla ilgili oldukça yoruldunuz. Kendinizi uyum ve dengede tutmaya çalışırken yaşadıklarınız sonrasında kararlar almanız gereken durumlar yaşayabileceğiniz bir zaman dilimindesiniz. Kalıcı kararlar alabilmeniz için korkularınızdan sıyrılmanız gerekiyor. Sizi etkileyen konuları çok iyi analiz etmeniz yaşadıklarınızın sonucunda bozulan dengeyi tekrar kurmanızı sağlayacaktır.

 

Yükselen Akrep ve Akrep Burcu

Sağlığınızı ilgilendiren konularda yaşadığınız zorluklar ve planlamalarınızla ilgili kararsızlıklar gündeminizde. Sizi zorlayan durumlar nedeniyle dengede kalmaya ve uyum sağlamaya çalışmakta zorlanıyorsunuz.  Hedeflerinizle ilgili mücadele gerektiren ve sizi engelleyen durumlarla karşılaşmanız kendinizi baskı altında hissetmenize sebep olabilir. Ani kararlar almamanız, dürtüsel tepkiler vermemeniz ayrıca sağlığınıza, kaza ve yaralanmalara karşı dikkatli olmanız gereken etkiler altındasınız.

 

Yükselen Yay ve Yay Burcu

Çocuklarınız, aşk hayatınız ve hedeflerinizle ilgili mücadele etmeniz gereken durumlar gündeminizde. Uzun zamandır iş hayatınız ve gündelik yaşantınızla ilgili var olan yorucu etkiler yerini sorumluluk almanız halinde sizi destekleyen olumlu gelişmelere bırakıyor olacak. Aşk hayatınızla ilgili farkındalıklar yaşayarak yeni kararlar alabilirsiniz. Aileniz, eviniz ve kariyerinizle ilgili planlamalar yaparak gereken düzeni sağlamanız gereken etkiler altındasınız.

 

Yükselen Oğlak ve Oğlak Burcu

İş hayatınız, kariyeriniz, hedeflerinizle ilgili mücadele etmeniz gereken durumlar gündeminizde. Hissettiğiniz gergin enerji nedeniyle yorgun ve halsiz kalabilir, sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. İstek ve beklentilerinizle ilgili yaşadığınız zorlanmalar yeni hedefler belirlemenize sebep olabilir. Sevgi ve ilişkilerinizle ilgili sorgulamalar içine girebileceğiniz, kazanç ve kayıplarınızı düşünmeniz nedeniyle birçok konuda sonlanmalar yaşayabileceğiniz etkiler altındasınız.

 

Yükselen Kova ve Kova Burcu  

Hedefleriniz, adalet arayışınız, uzak yolculuklarınızla ilgili mücadele etmeniz gereken durumlar gündeminizde. Parasal ve mali konularda planlamalar yapmanız ve harcamalarınıza dikkat etmeniz ayrıca borçlarınızı ve ödemelerinizi yapılandırmanız gereken durumlar yaşayabilirsiniz. Birliktelikleriniz ve aşk hayatınızla ilgili sorgulamalar içerisine girebileceğiniz, verdiğiniz emeği göz önüne alarak hareket edebileceğiniz kendinizi kısıtlanmış hissetmeniz nedeniyle olanı olduğu gibi kabul edebileceğiniz etkiler altındasınız.

 

Yükselen Balık ve Balık Burcu  

İkili ilişkileriniz ve birlikteliklerinizle ilgili sorgulamalar içerisine girebileceğiniz, emek verdiğiniz konularda zorlandığınızı hissettiğiniz durumlar gündeminizde. Birliktelikleriniz ve aşk hayatınızla ilgili yaşadıklarınız nedeniyle kısıtlandığınızı düşünebilir, bu konularda harekete geçemeyebilirsiniz. Sizin için çabalayan kişileri görmezden gelmemeniz ve sizde emek vermeniz halinde mutlu olacağınız gelişmeler sizlerle olabilir. Parasal ve mali kaynaklarınızla ilgili planlamalar yapmanız ve düzen getirmeniz gereken etkiler altındasınız.

İnstagram@astrologgulsah

” Atı Alan.. “

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.