DOLAR 32,4370 0.02%
EURO 34,8286 -0.1%
ALTIN 2.433,53-0,05
BITCOIN 20786931.04713%
Balıkesir
16°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Haftalık Burç Yorumları (19 Şubat-25 Şubat 2024 Haftası )

Haftalık Burç Yorumları (19 Şubat-25 Şubat 2024 Haftası )

ABONE OL
Şubat 19, 2024 15:52
Haftalık Burç Yorumları (19 Şubat-25 Şubat 2024 Haftası )
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haftaya Ay Yengeç burcunda giriş yapıyor olacağız. Evimiz ve ailemizle ilgilenmemiz gereken konular gündemimize gelirken duygusal olarak huzuru ve uyumu yakalayabileceğimiz enerjilerin bizlerle olduğunu hissedebiliriz. Farkındalıklarımızın ve duyarlılığımızın arttığı etkilerle birlikte günlük rutinimizi etkileyebilecek her türlü gelişmeye de hazırlıklı olmamız gerekiyor. İlişkilerimizle ilgili var olan dengeyi bozabilecek beklemediğimiz olumsuzluklar ve aksaklıklar yaşayabileceğimizi bilmeliyiz.

Ay’ın aslan burcuna geçişi egosal sorunlar ve fikirlerimizin kabul görmesini istediğimiz güç mücadeleleri yaşamamıza sebep olurken karşımıza böyle kişi ve olayları da getirebilir.

Güneş ve Merkür Balık Burcunda

Güneş’ in var olan bu seyrinde Balık burcunun doğası ve gökyüzünde bulunan diğer gezegen kombinasyonlarıyla birlikte daha çok kolektifi ilgilendiren konular gündemimizde olacak. Kendi içimize yönelebileceğimiz duygu durumları ile duyarlılıklarımızın artacağı kadersel olaylar yaşayabiliriz. Satürn‘ ün balık burcunda ki seyri ve yapacakları kavuşumun etkisi planlamalarımızın ertelenebileceği, sistem kurmakta zorlanabileceğimiz, hayata atılmakta ve girişimler yapmakta isteksiz olduğumuz duygu durumları yaşamamıza sebep olabilir. Bu nedenle kendimizi kısıtlanmış ve karamsar hissettiğimiz duygusal karmaşalara hazırlıklı olmamız, hayatımızda meydana gelen engellemelere karşı mücadeleye gücünü kaybetmememiz oldukça önemli.

Başak Burcunda Dolunay

24 Şubat 2024 tarihinde saat:15.31’de meydana gelen dolunay Satürn etkisinde ve fomalhaut sabit yıldızında gerçekleşiyor. Bu yıldız mistik konular ve gaybdan gelen kadersel durumlarla ilgilidir. Dolunay’ın yerleşimi ve doğası ilişkilerimiz ve toplumu ilgilendiren konularda, hayatımıza yansımasını beklediğimiz iyilik, güzellik ve şifa arayışları ile ilgili farkındalıklar yaşamamıza sebep olabilir. Hafta boyunca olmaz denilenlerin olabileceği, beklenmeyen istek ve beklentilerin gerçeğe dönüşebileceği durumlara şahit olurken, ekip biçtiklerimizin hasadını toplayacağımız kadersel etkiler yaşayabileceğimizi bilmeliyiz.

Haftanın kolaylıkla geçmesini güzellikler getirmesin dilerim.

Haftanın Burçlara Etkisi

Yükselen Koç ve Koç Burcu

Sizin için ilişkileriniz ve birlikteliklerinizin ön planda olduğu durumlar gündeminizde Sosyalleştiğiniz ve arkadaşlarınızla vakit geçirdiğiniz zamanlar sizi mutlu edebilir. Birlikteliklerinizle ilgili hissettiğiniz tutku ve beklentiler nedeniyle ısrarcı davrandığınız duygu durumları yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili aşırılıklara, mali durumunuzu etkileyebilecek harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Beklenti ve isteklerinizin sizi zorlayabileceğini, planlamalarınızın isteğiniz yönde gerçekleşmeyebileceğini bilmelisiniz. Çalışma hayatınıza düzen getirmeniz, günlük yaşantınızda kontrolü sağlamanız gereken konularla ilgilenmeniz gerekirken yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. Sağlığınız ve iş hayatınızla ilgili farkındalıklar ve gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yükselen Boğa ve Boğa Burcu

Aşk hayatınız, çocuklarınız, mutlu olduğunuz konularla ilgili farkındalıklar ve gelişmeler gündeminizde. Ne kadar mutlu olduğunuz konusunda sorgulamalar yapmanız nedeniyle yeni kararlar alabilirsiniz. Sizi zorlayan kişi ve olaylarla güç mücadelesi içerisine girmeniz gereken durumlar yorulmanıza ve sorunlarınızın büyümesine sebep olabilir. Daha çok çalışmanızı gerektiren etkiler nedeniyle sorumluluklarınızın arttığını hissedebilirsiniz. Başlattığınız girişimlerinizde engellemelerle karşılaşırken aksaklıklarda söz konusu olabilir. Aşırı harcamalarınıza özen göstermeniz, sizi manipüle edebilecek kişi ve olaylara karşı dikkatli olmanız gerekiyor. Yaşadığınız dönüşüm ve yenilenme isteği özgürleşmenizi ve birçok konuda güçlenmenizi sağlayabilir.

Yükselen İkizler ve İkizler Burcu

Sizin için destekleyici etkilerle birlikte sorumluluklarınızın artacağı durumlar gündeminizde. Enerjiniz birçok alana dağılırken kendinizi işiniz, aileniz ve sorumluluklarınız arasında sıkışmış hissedebilirsiniz. Anne ve babanızın sağlık sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekirken sizin de kendinize gereken özeni göstermeniz gerekebilir. Yönünüzü bulmakta zorlandığınız duygu durumları işlerinizi biriktirerek çalışmakta zorlandığınız ya da ertelemek durumunda kaldığınız etkilere neden olabilir. Planlamalarınız doğrultusunda hareket etmeniz ve başkalarının hayatınıza müdahil olduğu konularda kendi kararlarınızı ortaya koyabilmeniz oldukça önemli. Hayal ettiklerinizin, düşündüklerinizin, olumlu dönüşlerini alabileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yükselen Yengeç ve Yengeç Burcu

Hafta sizin için şanslı olduğunuz etkilerle birlikte gerginlikler yaşayabileceğiniz enerjiler içeriyor olacak. Kendinizi şanslı hissettiğiniz durumlarla birlikte olumlu kazanımlar elde edebileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Dilek ve istekleriniz gerçeğe dönüşürken girişimlerinizden olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Birlikteliklerinizle ilgili ve hayatınıza dahil ettiğiniz insanlarla ani gelişen durum ve olaylara karşı dikkatli olmanız gerekiyor Yaşadığınız farkındalıklar sizi zorlayabilir. Eğitim hayatınız, anlaşmalarınızla ilgili gelişen durumlar söz konusu olabilir. Parasal ve mali durumunuzla ilgili planlamalar yapmanız gerekebilir. Sağlığınıza gereken özeni göstermeniz gerekirken kendinizle ilgili kararların ve farkındalıkların gündeminize gelebileceği durumlar yaşayabilirsiniz.

Yükselen Aslan ve Aslan Burcu

Parasal durumunuz, sağlığınız hayatla ilgili kazanımlarınız gündeminizde. Kendinizi akışta bırakmak isteğiniz planlama ve kararlar almakta zorlandığınız durumlar yaşayabilirsiniz. Birlikteliklerinizle ilgili güç savaşları, anlaşmazlıklar gündeminize gelebilir. Hayatınıza yön vermeniz gereken durumlar söz konusuysa bu zaman zarfında beklemede kalmanızın sizin için oldukça olumlu sonuçlar getireceğini bilmelisiniz. Yaşayabileceğiniz gergin etkilere karşı özgüveninizin zorlandığını hissederken kendi değer yargılarınızı ve kararlarınızı ön plana çıkardığınız farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili özen göstermeniz gereken durumlar söz konusu olabilir. Ortaklıklarınız, finansal durumunuz ve mali konularınızla ilgili planlamalar yapabilirsiniz.

Yükselen Başak ve Başak Burcu

Birliktelikleriniz, ortaklıklarınız ve evliliğinizle ilgili kadersel durumlar gündeminizde. Kendinizi uyumu ve dengede kalmaya zorlarken yaşayabileceğiniz farkındalıklar sizi yorabilir. Günlük yaşantınızda ki ani gelişen ve var olan sorunları büyüten etkilere karşı dikkatli olmanız, kendinizi aşırı yoran ya da üzen etkilere karşı planlı hareket etmeniz gerekiyor. Çalışmak ya da harekete geçmekte zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Kendinizi hayatın akışına bırakmak istediğiniz, durumlar yeteri kadar sorumluluk alamamanıza sebep olabilir. Üzerinizde hissettiğiniz gergin etkiler nedeniyle sağlınıza özen göstermeniz gerekebilir. Arkadaşlarınızla vakit geçirmek sevdiklerinizle mutlu olabileceğiniz alanlara yönelmek üzerinizde hissettiğiniz baskının azalmasına yardımcı olabilir.

Yükselen Terazi ve Terazi Burcu

İş hayatınız, günlük yaşantınız ve sağlığınızı etkileyen konular gündeminizde. Sağlığınızı ve günlük yaşantınızı ilgilendiren konulara özen göstermeniz gerekebilir. Çalışmak ve planlamalar yapmakta zorlanmalar yaşarken bu konularda farkındalıklar ve değişimler yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde tutku ve mücadele barındıran etkilere karşı duygusal denginizi koruyabilmeniz gerekiyor. Birlikteliklerinizle ilgili daha çok çaba göstermeniz gereken etkiler nedeniyle yorulabilirsiniz. İçinizde hissedebileceğiniz kaygılı durumlar nedeniyle var olan sorunlarınızı büyütebilirsiniz. Yaşadığınız dönüşüm ve yenilenme isteği özgürleşmenizi ve birçok konuda güçlenmenizi sağlarken anlık gelişen durumlar nedeniyle planlamalarınızı ertelemeniz gerekebilir.

Yükselen Akrep ve Akrep Burcu

Sevme ve sevilme isteğiniz artarken karşınızdaki kişileri zorlayıcı tavır ve yaklaşımlarda bulunabilirsiniz. İlişkilerinizde tutku ve mücadele barındıran etkilere karşı duygusal denginizi koruyabilmeniz gerekiyor. Aşırılıklara kaçan istek ve beklentileriniz var olan sorunlarınızı büyütebilir. Eviniz ve ailenizle ilgilenmenizi gerektiren etkiler ve mücadele ettiğiniz durumlar nedeniyle sorumluluklarınızın arttığını hissedebilirsiniz. Çocuklarınız ve aşk hayatınızla ilgili gelişmelerle birlikte mutlu olduğunuz konularda sorgulamalar içerisine girebilir, beklentilerinize yönelik farkındalıklar hissedebilirsiniz. Girişimlerinizden ve yaptığınız planlamalardan olumlu sonuçlar alabileceğiniz şans ve fırsatların sizden yana olduğu olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yükselen Yay ve Yay Burcu

İş hayatınız ve günlük hayat akışınızla ilgili var olan konuları büyüten ve sizi zorlayan durumlar, kariyerinizle ilgili değişiklikler gündeminizde. Yakınlarınızla ilgili konularda sorunlar, anlaşmalarınız, eğitim hayatınız ve planlamalarınızla ilgili aksaklıklar meydana gelebilir. Yaşayabileceğiniz iletişim sorunları anlaşılamadığınızı düşündüğünüz duygu durumları hissetmenize sebep olabilir. Yönünüzü bulmakta zorlandığınız etkilerle birlikte planlamalarınızı ertelemek durumunda kalabilirsiniz. Bu durum işlerinizin birikerek sizi zorlamasına sebep olabilir. Sorumluluklarınızın artması nedeniyle kariyeriniz, işiniz, aileniz ve hedefleriniz arasında kaldığınızı düşünebilirsiniz. Sağlığınızla ilgilenmeniz gereken durumlar yaşayabilirsiniz.

Yükselen Oğlak ve Oğlak Burcu

Mali durumunuz ve parasal konularınız gündeminizde. Risk içeren planlamalardan ve aşırı harcamalardan uzak durmanız gereken gelişmeler yaşayabilirsiniz. Borçlarınızı yapılandırmanız gerekirken bu konularda temkinli hareket etmelisiniz. Aşk hayatınız ve birlikteliklerinizle ilgili sorunları büyütebilecek tavır ve davranışlardan, aşırı istek ve taleplerden uzak durmanız gerekiyor. Anlaşılmadığınızı düşündüğünüz ve hedeflerinizin yönünün değiştirebileceğiniz duygu durumları ile farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Kendinizi hayatın akışını kaptırdığınız, sorumluluk almakta zorlandığınız etkilerle ile birlikte sağlınıza özen göstermeniz gerekebilir. Önemli kararlarınızı ertelemeniz, uygun zamanı beklemeniz daha olumlu sonuçlar sağlayabilir.

Yükselen Kova ve Kova Burcu

Hayatınıza mücadele getiren birçok gelişme yaşayabilirsiniz. Yaşadığınız farkındalıklar sizi daha çok yorabilecek etkiler ve dönüşümler içeriyor olabilir. Kadersel durum ve olaylardan etki alırken harekete geçmekte zorlanabilir, olanı olduğu gibi kabul ederek akışta kalmayı isteyebilirsiniz. Var olan sorunları görmezden gelmeniz ya da hayatınıza düzen getirmek adına yapmanız gereken planlamaları ertelemeniz var olan sorunlarınızın büyümesine sebep olabilir. Kendinizi yorgun ve gergin hissedebileceğiniz bu süreçte her şeyin üzerinize geldiğini düşünebilirsiniz. İkili ilişkileriniz ve birlikteliklerinizle ilgili güç dengelerini kurmanız gereken durumlarla birlikte sizi istemenizde uğraş vermeye zorlayabilecek konuların gündeminize gelebileceğini bilmelisiniz.

Yükselen Balık ve Balık Burcu

Kendinizle ilgili kararlar, farkındalıklar ve birliktelikleriniz gündeminizde. İlişkileriniz ve birlikteliklerinizle ilgili oluşabilecek kadersel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hayatınızda ani gelişebilecek olan başlangıçlar ve dönüşümlere hazırlıklı olmanız gerekiyor. İş hayatınız ve çalışma koşullarınızla ilgili sorumluluklarınız artması ve koşullar sizi yorabilir. Çalışmak ya da harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. Sağlığınızı ilgilendiren konulara özen göstermeniz gerekirken duygusal gerginlikler hissedebilirsiniz. Yakınlarınızla ilgili konularda oluşabilecek sorunlarla birlikte anlaşmalarınız, eğitim hayatınız ve planlamalarınızla ilgili aksaklıklar meydana gelebilir. Duygusal dengenizi korumanız gereken kadersel olaylar yasayabilirsiniz.

İnstagram @astrologgulsah

YAZARAstrolog Gülşah A.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.